Iron Maiden se po dvou letech vrací do České republiky. Vstupenky jsou již v prodeji

Iron Maiden se po dvou letech vrací do České republiky. Vstupenky jsou již v prodeji

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Další metalovou legendou, která navštíví tento rok Českou republiku, bude populární anglická kapela Iron Maiden. Ta připravuje rozsáhlé světové turné, během něhož představí svoji nejnovější desku The Book of Soul. Čeští fanoušci se mohou těšit na jedinečný koncert pod širým nebem a zbrusu nový program.

Když vydá nové album nějaká z legendárních osvědčených hudebních skupin, je jasné, že je předurčeno k úspěchu. Deska The Book of Souls se po svém vydání v září 2015 umístila na prvním místě prodejních žebříčků v České republice a dalších více než 40 zemích. Nyní vyjíždí představit kapela Iron Maiden své nové písně naživo v rámci rozsáhlého světového turné, během něhož se zastaví také v Praze. Jako předkapela vystoupí The Raven Age.

Český koncert se uskuteční 5. července pod širým nebem Eden Arény. Návštěvníci se mohou těšit nejen na nové písně, ale také na unikátní program.  „Je to již delší doba, kdy jsme se s vámi všemi viděli naposledy, proto jsem si jistý, že nebude chybět ani mnoho starších, u fanoušků oblíbených skladeb. Myslím si, že fanoušci budou mít z toho, co zamýšlíme, velkou radost. Jsme také v půlce vymýšlení nové show a buďte si jisti, že se snažíme, abychom vám všem předvedli něco velkolepého, něco od srdce! Určitě si to za svou trpělivost zasloužíte,“ vzkazuje skupina svým fanouškům.

Iron Maiden zahájí turné 24. února na Floridě. Během března pak potěší fanoušky v Mexiku, Argentině, Brazílii a dalších zemích Jižní Ameriky. Následovat bude opět USA a Kanada, posléze i Austrálie, Nový Zéland a Jihoafrická republika. Rozsáhlou evropskou část turné odstartuje kapela 26. května v Německu.

Lístky na červencový koncert jsou již nyní k dispozici v internetovém předprodeji sítě Ticketpro. Nejlevnější lupeny zakoupíte za 1 250 korun, ty nejdražší za 1 990 korun. Kromě klasických vstupenek jsou k dispozici i speciální klubová sedadla s cateringem a VIP místy. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Fortuna Arena v Edenu nabízí i další akce

Umělci: Iron Maiden

Místo konání: Fortuna Arena v Edenu

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!