Kapela Lucie oslaví své 30. výročí narozeninovým turné. Zahraje v Praze, Brně i Plzni

Kapela Lucie oslaví své 30. výročí narozeninovým turné. Zahraje v Praze, Brně i Plzni

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


O tom, že bude rok 2016 hudebně velmi výživný, není pochyb. Svědčí o tom dlouhý seznam známých zahraničních interpretů, kteří do České republiky přijedou koncertovat. Zahálet ale rozhodně nebudou ani tuzemští interpreti. Třeba jedna z nejoblíbenějších českých kapel Lucie vyjede na sérii čtyř velkých koncertů, na kterých oslaví 30. výročí od svého prvního koncertního vystoupení.

Lucie se minulý rok po deseti letech vrátila na koncertní pódia, kdy během vyprodané koncertní šňůry zahrála téměř pro 150 tisíc návštěvníků. Příští rok se kapela chystá na tři velké koncerty pod širým nebem v Čechách i na Moravě. Chybět nebude ani vystoupení v sousedním Slovensku. Návštěvníci se mohou těšit na zásadní skladby dlouholeté a úspěšné kariéry i řadu narozeninových překvapení. Na koncertech Lucie oslaví totiž 30. výročí od svého prvního vystoupení.

Kapela si pro své fanoušky kromě koncertů připravila ještě jedno překvapení – zbrusu nový videoklip ke skladbě Medvídek. Točit klip po tolika letech pro nás bylo velmi zajímavé. Svěřili jsme se však do rukou zkušených profesionálů, natáčení si užívali a s výsledkem jsme spokojeni. Pevně věříme, že spokojení budou i naši fanoušci. A všem doporučujeme dokoukat video až do úplného konce. Těšíme se brzy na viděnou!“ vzkazuje fanouškům Lucie.

Na koncertech se Lucie představí v původní sestavě ve složení David Koller, Robert Kodym, P. B. Ch. a Michal Dvořák. Nejlevnější lístky seženete za 690 korun, nejdražší pak za 1290 korun. V dispozici jsou také speciální Klubová sedadla, v rámci nichž můžete využít i speciálních bonusů. Všechny vstupenky naleznete již nyní v internetovém předprodeji sítě Ticketpro.

Termíny:

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 
Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!