Justin Bieber poprvé vystoupí před českým publikem. Zbývají poslední volné lístky

Justin Bieber poprvé vystoupí před českým publikem. Zbývají poslední volné lístky

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Jaký větší dárek mohl dát Justin Bieber svému českému fanklubu než první koncert v České republice? Celosvětově známý zpěvák oznámil termíny svého mezinárodního turné s názvem Purpose World Tour, mezi nimiž nechybí ani pražská zastávka v O2 areně, kam zavítá se svými hity v listopadu příštího roku.

Celosvětová superstar Justin Bieber zahájí své turné 14. září 2016 v německém Berlíně. Ještě předtím představí své nové album Purpose také ve více než šedesáti amerických a kanadských městech. V Praze odehraje své premiérové vystoupení 12. listopadu v O2 areně. Návštěvníci se mohou těšit na dynamické vystoupení plné velkých hitů a na pořádnou pódiovou show svého oblíbence.

Obrovský zájem o mladého zpěváka dokládají nejen vyprodané haly, ale také mimořádný úspěch nového alba, které se umístilo na první příčce v žebříčcích poslechovosti ve více než 100 zemích světa. Během prvního týdne dosáhla deska více než 200 milionů přehrání na hudební platformě Spotify. O stamilionových zhlédnutí hudebních videoklipů na YouTube nemluvě.

Téměř vyprodáno je v současné době i na pražský koncert! Přestože byl předprodej zahájen teprve 17. prosince, nabízí jen několik málo posledních vstupenek. K dispozici jsou ale ještě speciální VIP balíčky, v jejichž rámci pro návštěvníky čekají i speciální bonusy – například prohlídka zákulisí, nejlepší místa v hale či selfie a setkání se samotným Justinem Bieberem. Nejlevnější baliček seženete za 9 990 korun, nejdražší i za bezmála 50 tisíc. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Umělci: Justin Bieber

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!