Do Prahy se po dvou letech vrací islandská divoženka Sóley

Do Prahy se po dvou letech vrací islandská divoženka Sóley

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Zasnění lidé města pražského, pozor! Na vědomost se dává, že po dvou letech se vrací Sóley Stefánsdóttir se svou novou deskou “Ask the Deep”. Její hudba je uhrančivou směsí křišťálově jemných aranží, temných elektronických smyček, občasných kytarových vstupů, všudypřítomného klavíru a čirých zpěvných linek. 

O talentované zpěvačce se začalo mluvit již v době, kdy působila jako backvokalistka a klávesistka kolektivu Seabear. Netrvalo dlouho a charismatické zpěvačky se ujmul šéf berlínského labelu Morr Music Thomas Morr. Výsledkem jejich spolupráce se v roce 2010 stalo první EP autorkých kompozic s názvem “Theatre Island”. Debutové dlouhohrající album “We Sink”, které následovalo po necelém roce, vyrazilo dech kritikům i hudební veřejnosti a dočkalo se celkem tří dalších reedic. Od té doby věhlas křehké islandské víly roste a roste a roste...

Po přestávce přijíždí Sóley do smíchovské továrny na maso, aby dala svému publiku nahlédnout do hlubin vlastní ispirace.  Na cestu do temnějších krajů se s islandskou folktronickou divou můžete vydat v MeetFactory 25. září od 20:30 hodin.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

MeetFactory nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: MeetFactory

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!