Podzimní Dyzajn market rozhodně nebude jen pro holky! Připravena je i bohatá pánská sekce

Podzimní Dyzajn market rozhodně nebude jen pro holky! Připravena je i bohatá pánská sekce

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Že je móda a design jen pro holky už dávno neplatí! A ví to i pořadatelé největší open-air prodejní výstavy Dyzajn market Podzim, kteří si pro své mužské návštěvníky letos připravili i speciální pánskou sekci. Muži zde naleznou jak designové oblečení a boty, tak originální nože, psací potřeby či diáře.

Každého Dyzajn marketu se účastní designéři a značky, kteří se ve své tvorbě specializují jen na muže. Vybrali jsme z nich ty nejlepší a umístili je do Pánské sekce. Chceme, aby se muži na Dyzajn marketu Podzim cítili pohodlně a mohli si tak celý market užít podle svého,” představuje men-friendly koncept Dyzajn marketu jeho zakladatelka Terezie Tunková. Pánští návštěvníci se tak mohou těšit na značky jako BeWooden, Krispol Store a Krispol Shoes, John & Paul, Echt Kovář, Skoba, Time Wood, Algebra Fashion, Trueman či Pera Novák.

Čeští muži čím dále tím více chápou, že oblečení a doplňky jim pomohou podtrhnout svou osobnost a odlišit se. I proto neustále roste poptávka po lokálních značkách specializujících se právě na muže,” vysvětluje  spoluzakladatel značek Krispol Store a Krispol Shoes Tomáš Myler. Kromě toho se mohou nejen pánové těšit na skvělé jídlo a pití i na bohatý doprovodný program. Připraveny jsou módní přehlídky, divadelní představení, koncerty i bohatý program pro děti.

Dyzajn market s podtitulem Podzim se uskuteční již 19. a 20. září od 10:00 do 19:00. Epicentrem módy se o víkendu stane jak piazzeta Národního Divadla, tak Nerudova ulice v rámci projektu filmového muzea NaFilm. Market je zdarma, bezbariérový a dog-friendly. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!