Kapela Mistake vypustila do světa videoklip k písni Náladová!

Kapela Mistake vypustila do světa videoklip k písni Náladová!

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Kluci z kapely Mistake opravdu nezahálí a makají i v létě! Začátkem srpna vypustili do světa povedené one-take video k songu Náladová, který se tak stal už pátým singlem pocházejícím z desky Malby!

Jak prozradil Marek Švanda, frontman kapely, natáčení tzv. one-take videa není žádná sranda! Zvlášť pokud vám nepřeje počasí. Déšť už loni totiž zkomplikoval skupině Mistake natáčení klipu k songu Démoni, a jinak tomu nebylo ani u chytlavé písničky Náladová! „Bylo to opravdu hodně divoké, protože jsme plánovali krásné letní počasí a řádnou přípravu, bohužel tohle vše nám zhatil déšť. Nicméně asi 30 slečen, které v klipu vystupují, se nechaly přemluvit a točily s námi v různých mezidobách, když zrovna tolik nepršelo. Nakonec jsme to celé museli zvládnout asi na čtvrtý pokus, protože pak už byl déšť tak vydatný, že nám nedovolil pokračovat.“

Natáčení videoklipu probíhalo ve Zlíně v okolí Univerzity Tomáše Bati a ujala se ho tvůrčí skupina Hory lesy. Od ostatních klipů kapely se ale tenhle neliší jen tím, že byl natáčen jen na jednu kameru a není vůbec sestříhaný. Vůbec se v něm totiž neobjevují zbývající členové kapely – Petr Huser a David Šenkeřík. Marek si tak mohl užívat pozornosti více než 20 dívek, které se natáčení zúčastnily.

Kapelu Mistake si určitě zapamatujte, protože o nich v dohledné době uslyšíte pravděpodobně čím dál častěji. Pod svá křídla si je totiž vzal manažer Petr Tureček, který dříve spolupracoval např. se slovenskou kapelou Team či s českými Mandrage!

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!