Festival NENECHTE SI UBLIŽOVAT aneb 50 odstínů (domácího) násilí ve Žlutých lázních

Festival NENECHTE SI UBLIŽOVAT aneb 50 odstínů (domácího) násilí ve Žlutých lázních

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


V sobotu 22. srpna budou Žluté lázně patřit charitativnímu festivalu NENECHTE SI UBLIŽOVAT na podporu projektu AVON PROTI DOMÁCÍMU NÁSILÍ. Připraven bude bohatý program pro celou rodinu! Těšit se můžete na zajímavé přednášky, praktické workshopy i spoustu zábavy včetně dětského koutku s doprovodným programem. Vedle vzdělávacího programu se můžete naučit základům sebeobrany, osobního rozvoje nebo jógy.

Dozvíte se, jak si vybrat správného partnera nebo jak zvítězit nad prokrastinací a konečně říci STOP domácímu násilí. Poslechnete si skutečné příběhy přímo od jejich aktérů, budete překvapeni, kdo všechno může být obětí! Představena bude výstava fotografického projektu Úcta bez talentu aneb šokující tváře domácího násilí. Večer je připraveno překvapení a hudební afterparty s DJ rádia Expres FM! Odhalte s námi všechny odstíny (domácího) násilí a naučte se, jak se mu efektivně bránit! 

Na co všechno se v rámci festivalu můžete těšit?  

ZAJÍMAVÉ PŘEDNÁŠKY na téma osobního rozvoje s Markem Dzirasou, známým a oblíbeným koučem a autorem knih 21 Dní a Cesty Poznání. Národní centrum bezpečnějsího internetu poradí, jak se vyhnout tzv. kyberšikaně. Těšit se můžete na skutečné příběhy reálných aktérů, žen i mužů! Poslechněte si autorské čtení Kláry Bártové, autorky knihy Rok Patrika aneb když se příběh z červené knihovny změní v děsivou noční můru!  

PRAKTICKÉ WORKSHOPY a semináře základů sebeobrany vedené profesionály z KRAV MAGA nebo návod na to, jak ZATOČIT S PROKRASTINACÍ a konečně se naučit říct STOP (domácímu) násilí. 

NAVÍC se můžete těšit na lekce energizující nebo jemné hatha jógy, dětský koutek s programem nebo profesionální líčení ZDARMA!  

„Workshopy jsou určeny všem bez rozdílu věku a fyzické kondice. Veškeré techniky a dovednosti budou zaměřeny na problémy, které mohou vzniknout při pohybu venku, na ulici, nebo v parku“, vysvětluje Jakub Otípka ze spolupořádající organizace KRAV MAGA a dodává, že „cílem seminářů je, abyste tyto techniky byli schopní využít v praxi, resp. v krizových situacích.“   

Najděte si v rámci festivalu čas i na příjemný relax, navštivte AVON beauty stany a nechte se nalíčit od profesionálních vizážistů zcela zdarma! O Vaše děti se rádi postaráme v rámci hlídaného dětského koutku se samostatným doprovodným programem!  

Na závěr vás čeká překvapení a hudební party z Djem rádia Expres FM!  

Neváhejte, vezměte celou rodinu i kamarády a přijďte si s námi užít festival a podpořit projekt AVON PROTI DOMÁCÍMU NÁSILÍ! 

Najděte si v rámci festivalu čas i na příjemný relax, navštivte AVON beauty stany a nechte se nalíčit od profesionálních vizážistů zcela zdarma! O Vaše děti bude postaráno v rámci hlídaného dětského koutku se samostatným doprovodným programem!  

Na závěr vás čeká překvapení a hudební party s Djem rádia Expres FM!  

Festivalem provází moderátorka Eva Decastelo. Záštitu nad akcí převzala MČ Praha 4 a Magistrát hl. m. Prahy.  

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Žluté lázně nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Žluté lázně

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!