Letní parket pro všechny: zkuste mezigenerační tančírnu ve Stromovce

Letní parket pro všechny: zkuste mezigenerační tančírnu ve Stromovce

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Každé nedělení odpoledne se tu bude od 15 hodin tančit do rytmů písníček 20. až 60. let. Koncerty spojené s Letním parketem se budou pravidelně konat v kulturním prostoru Tiskárna na Vzduchu v areálu holešovického Výstaviště. Vstup na tančírny pod širým nebem je zdarma.

Projekt Letní parket spojuje tanec s poslechem i mladou generaci se seniory a nebude se hrát jen jazz a swing! „Přijďte sami či s partnerem, vezměte s sebou vnučky a vnuky, zetě a snachy, sousedku nebo souseda a užijte si volná odpoledne,“ zve spoluorganizátor Jakub Sedlák.

Stromovkou se pravidelně rozezní rytmy a tóny písniček z 20. až 60. let, světové hity i české šlágry zahrají naživo kapely či namixují Djs. Na Letní parket si můžete přijít zatancovat nebo klidně jen posedět, poslechnout si příjemnou hudbu a popovídat si svými přáteli či poznat nové lidi. „Letním parketem chceme přispět k oživení Prahy a věříme, že skrze tanec a hudbu jdeme správným směrem. Rádi bychom seniorům nabídli kvalitní program a věříme, že nedělní odpoledne budou pravidelně trávit ve Stromovce,“ dodává Matěj Halaš, dramaturg Tiskárny na Vzduchu.

Letní parket začíná 31. května v rámci Dne Prahy 7 na Výstavišti a dále každou neděli od 15.00 hodin, vstupné je zdarma. Tiskárna na Vzduchu se nachází mezi AVU a Planetáriem, přibližně 70 m od tramvajové zastávky Výstaviště Holešovice.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Tiskárna na vzduchu

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!