Sport & Music na Jižním Městě: Open-air festival Sport4Students už za 14 dní!

Sport & Music na Jižním Městě: Open-air festival Sport4Students už za 14 dní!

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Na odpoledne 20. května se na pražském Jižním Městě chystá druhý ročník úspěšné sportovně – hudební akce Sport4Students. Na festivalu se můžete od 14 hodin zapojit do celé řady klasických sportů, ale i moderních a často neznámých disciplín – freestyle, bubble football, streetball, floorball, climbing, parkour a freerun, streetball nebo aquazorbing. Následovat bude hudební produkce, zahrají Holden Caulfield, polští People of the Haze, popový objev Slza nebo elektro-swingová formace Mydy Rabycad.

 „Na našich webových stránkách jsme spustili přihlašování pro týmy i jednotlivce. V každém sportu se dají vyhrát zajímavé ceny. Zároveň ale nabízíme možnost vyzkoušet si mnoho netradičních zážitků přímo na místě, bez předchozí registrace,“ vysvětluje Martin Jakubec z pořadatelské organizace 4Students.

Festival se rozeběhne brzy odpoledne prvními sportovními soutěžemi. Krátce poté začne na venkovním pódiu také hudební program. Hudební část festivalu bude vrcholit ve večerních hodinách a zakončí ji headliner Paulie Garand a Kenny Rough.

„Rádi bychom v mnoha ohledech navázali na první ročník, kdy náš festival navštívilo velké množství studentů z celé Prahy. Festival ale není pouze pro mladé. Zažít něco nového mohou lidi všech generací,“ představuje jeden z cílů akce Jakubec a doplňuje: „Většina festivalů se koná v centru Prahy. Chtěli jsme proto využít potenciál i jiných míst a věříme, že si lidi na Jižní Město najdou cestu.“

Zatímco v loňském roce se stala patronkou festivalu Sport4Students olympijská vítězka ve snowboardcrossu Eva Samková, letos bude patronů hned několik – každý z nich bude dohlížet na svoji sportovní zónu!

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!