Kabáti představili singl z chystané desky. Stane se hokejovou hymnou českého mistrovství

Kabáti představili singl z chystané desky. Stane se hokejovou hymnou českého mistrovství

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Kapela Kabát dnes oficiálně představila první skladbu z nové desky, na které v současné době intenzivně pracují. Zbrusu nový singl Brousíme nože mohli poprvé slyšet posluchači rádií Beat, Hitrádií, Rádia Impuls a dalších. Od třetí hodiny odpolední je skladba k poslechu také na oficiálních stránkách kapely.

Tento song má předepsáno již nyní, že se stane určitě velmi populární. Nejde totiž o obyčejnou písničku, ale rovnou o hokejovou hymnu, která přivítá návštěvníky na Mistrovství světa v hokeji. To se letos uskuteční v České republice. „V rámci chystaného MS v Praze jí budete asi často slýchávat. Měla by dodat hráčům hokeje energii a chuť do hry, a nám fanouškům by měla připomínat, že je to opravdu jen hra, a že nejde o život,“ zveřejnila skupina na svém oficiálním Facebookovém profilu.  

Kabáti v květnu odstartují velké Open air turné, na kterém chtějí fanouškům představit svoji nejnovější desku. Tu plánovali vydat ještě před jeho začátkem. Ale jak samotní členové kapely tvrdí, u Kabátů člověk nikdy neví, jestli se to stihne. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Kabát

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!