Klub Fléda bude mít v nové sezoně více koncertů, lepší zvuk a letní scénu

Klub Fléda bude mít v nové sezoně více koncertů, lepší zvuk a letní scénu

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Již v loňské sezoně se brněnská Fléda předvedla v novém, vylepšeném kabátě. Letos bude trend pokračovat. Diváci se tak mohou těšit na řadu koncertů zvučných jmen stejně jako na modernizaci zvuku a technické aparatury. Největší výzvou letošního roku ale bude otevření nové letní scény.

Zmodernizované prostory a špičková audiotechnika

Návštěvníkům v minulém roce nemohly uniknout změny, které Flédu posunuly ke středoevropské klubové špičce. Úprav se dočkala nejen fasáda, ale také interiér klubu, který díky architektům a designerům dostává moderní vzhled. Potěšit nejen oči, ale hlavně uši fanoušků zvládá nově i špičkový aparát od firmy d&b audiotechnik v hodnotě přes 3 milióny korun.

„Při renovaci a přípravě nového designu jsme si vybírali osvědčené  architekty a designéry. S výběrem hudebního aparátu nám pak pomohla zpětná vazba a zkušenosti vystupujících kapel. Výsledná kombinace interiéru a perfektního zvuku nás nadchla. To se po tolika letech v branži často nestává,“ dodává Lukáš Stara, provozovatel klubu.

Výrazné zlepšení zvuku logicky doplní i plánovaná dostavba nového pódia, které tak splní technické nároky velkých hudebních hvězd. To, že se na Flédě odehrávají velké změny, dokumentuje i získání mezinárodního certifikátu Hard&Smart, jenž garantuje návštěvníkům bezpečnost a kvalitní zázemí klubu.

Hvězdy indie scény The Subways i kouzelníci Archive

Hudební klub tvoří ale hlavně jeho program. Co na návštěvníky čeká v nejbližších měsících?  „V březnu pódium ovládnou dvě velká zahraniční jména, na jejichž vystoupení pracujeme už několik měsíců. Aktuální hvězdy indie scény The Subways a kouzelníci na pomezí rocku trip-hopu Archive přivezou nejen oslnivou show, ale hlavně zážitek, který se nebude jen tak opakovat,“ říká Ondřej Bača, dramaturg klubu Fléda.

Neméně silný zážitek slibuje i dubnový koncert amerických Wovenhand, kteří na pozvání k.y.e.o. shows předvedou uhrančivou směs country, alternativního rocku, punku a neofolku. Milovníky elektroniky a klubové noci Elektra potěší v dubnu příjezd Johna Digweeda

Ojedinělou programovou položkou bude vzpomínka na nedávno zesnulou Lenku Zogatovou, hybatelku brněnského a česko-slovenského kulturního dění. Za hranice Flédy se tým Level B Production vydá s koncertem Monkey Business, jež zahrají 22. května netradiční koncert přímo na hradě Špilberk. „K blížícím se 15. narozeninám si Fléda nadělí i sesterskou letní scénu. Ta oživí dění na brněnské přehradě a zpestří návštěvníkům parné dny strávené v Bystrci,“ uzavírá Lukáš Stara. Prosluněná scéna v plážovém stylu TIKI baru vzniká právě nyní a přinese to, co na přehradě chybělo. Pohodovou plážovou atmosféru, originální letní nápojový lístek a kvalitní zábavní program.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Fléda nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Fléda

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!