Obecní dům jde do gala, plesová sezona začíná

Obecní dům jde do gala, plesová sezona začíná

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


V sobotu 22. listopadu se v Praze uskuteční jeden z prvních - a nejprestižnějších plesů nadcházející sezóny: Reprezentační ples hlavního města Prahy a Obecního domu.

Tradiční společenská událost, na kterou mají pánové předepsaný smoking a dámy velkou večerní, se tentokrát odehraje ve stylu filmových hvězd. Hosté budou přicházet po červeném koberci a budou se moci fotografovat před filmovými kulisami. Program nabídne ty nejlepší melodie stříbrného plátna od Hollywoodu po Barrandov. 

K poslechu a tanci ve Smetanově síni budou hrát Symfonický orchestr hlavního města Prahy – FOK se sólisty Teatro alla Scala Annou Chierichetti a Riccardem Bottou a navíc také Melody Makers s Ondřejem Havelkou. Sladkovský sál nabídne k tanci evergreeny v podání Smooth Jazz Bandu.

O předtančení se - mimo jiné - postarají Martin Dvořák a Zuzana Šilhánová, vícemistři světa profesionálů v 10ti tancích, finalisté Mistrovství světa v show dance a 10ti násobní mistři ČR ve standardních tancích.

Filmové muzikály Kdyby tisíc klarinetů nebo Noc na Karlštejně připomenou legendární Jiří Suchý, Jitka Molavcová a Roman Vojtek

K lákavým momentům večera pak bude patřit také "vyhlašování Oscarů", kdy moderátoři Andrea Kerestešová a Martin Dejdar pozvanou na jeviště vybrané hosty a předají jim slavné filmové ocenění.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Obecní dům nabízí i další akce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!