Na ostravském výstavišti se o víkendu představí nejlepší street dance tanečníci z Čech i zahraničí

Na ostravském výstavišti se o víkendu představí nejlepší street dance tanečníci z Čech i zahraničí

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Již tuto sobotu 4. října se v Ostravě koná mezinárodní setkání předních street dance tanečníků. Ti se proti sobě postaví v tzv. battlech, tedy tanečních soubojích, které můžeme znát z různých tanečních filmů.

Akce, která nese název Cropp Street Dance Battle, proběhne na výstavišti Černá louka v klubu Marley.  Pokud sem zavítáte po 15. hodině, budete svědky ojedinělé akce plné skvělých tanečních výkonů. K vidění bude několik tanečních stylů spadajících pod street dance, ať už jde o nekompromisní hip hop, energický house dance nebo žhavý dancehall.

Už teď jsou na battle přihlášení tanečníci a tanečnice z mnoha tanečních skupin. Jsou mezi nimi crew ze zahraničí, z různých koutů Česka, ale samozřejmě také z Ostravy a okolí. Pokud chcete přijít fandit místním, můžete se těšit třeba na taneční skupiny Beat Up, Roots Company, Limit DC, Nicola ́s Dance Unico, Foxes DC, atd. Naopak jestli se k řadám tanečníků, kteří své taneční dovednosti ukážou v battlu, chcete přidat, zašlete do pátku přihlášku prostřednictvím www.qsz.cz. Cropp Street Dance Battlu se mohou zúčastnit všichni tanečníci bez ohledu na zkušenosti nebo věk.

Ať už se tedy tancování věnujete aktivně nebo se na něj jen rádi díváte, tuto sobotu si udělejte čas na jedinečnou akci plnou výborného tancování, skvělé muziky, ale i úžasné atmosféry.

HARMONOGRAM:

  • 15:00 otevření klubu
  • 16:00 kvalifikace
  • 19:00 finálový program
  • 22:00 after party

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Výstaviště Černá louka nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!