Trio Scarlet Soho zahájí již tento týden české turné. Představí novou desku

Trio Scarlet Soho zahájí již tento týden české turné. Představí novou desku

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Čeští fanoušci se mohou již tento týden těšit na vystoupení britské kapely Scarlet Soho. Tato elektro-popová formace během svého turné odehraje hned osm koncertů v České republice. A na co se mohou návštěvníci těšit? Především na písně ze zbrusu nového alba, které se na prodejních pultech objeví 19. září. Jen čeští fanoušci budou mít ale možnost zakoupit jej ještě dříve.

Two steps from heartache, takový ponese název nově připravované albu Scarlet Soho, na kterém spolupracovala kapela dokonce i s kapelou Kosheen, která navštívila Českou republiku v březnu. Tato deska je posledním dílem trilogie, kdy navazuje na desky „When the lights go out“ a „Solo KO“. Přestože nejnovější album obsahuje pouze pět písní, fanoušci se mají určitě na co těšit. Skupina totiž slibuje propracovanější texty, zvuk i výrobu.

Kapela navštíví během své české koncertní šňůry nejprve Brno, poté bude následovat Týniště nad Orlicí, Mariánské Lázně, České Budějovice, Praha, Třebíč, Ostrava a Krnov. Brněnský koncert se uskuteční již 18. září, tedy den před oficiálním datem vydání nové desky. Návštěvníci se ale nemusí obávat. Jako jediní budou mít exkluzivní příležitost koupit album ještě před termínem.

Členové skupiny slibují, že budou hrát hity ze všech svých alb a možná přijde i nějaké překvapení. Fanoušci se kromě písní mohou těšit také na vypiplanou show, kterou trio zkouší do posledních detailů. Vstupenku na koncert lze v předprodeji získat za 150,- korun. Na místě pak budou lístky o třicet korun dražší.

Termíny:

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Scarlet Soho

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!