Wohnouti vydávají své Laskonky a kremrole

Wohnouti vydávají své Laskonky a kremrole

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Nejnovější album české kapely Wohnout vyjde již 26. září. Deska ponese název Laskonky a kremrole a doplní početnou diskografii, kterou tato zábavná partička rozšiřuje již od prvního alba Cundalla vydaného roku 1999. Wohnouti vydávají nové CD po třech letech. Jejich poslední kousek vyšel v červnu 2011 pod názvem Našim klientům.

Laskonky a kremrole si budou moc fanoušci pořídit na CD i vinylu. Samozřejmě, že deska bude k dispozici také v digitální podobě na iTunes a Google Play. Chlapci z kapely si pro své fanoušky připravili ještě jeden trochu neobvyklý způsob, jak si nové album pořídit. „Máme zde takový experiment, u kterého nevíme, jak se osvědčí, ale třeba to bude pro někoho ta nejlepší varianta - flash disc,“ vyjádřila se kapela na své facebookové stránce. Skupina také slíbila, že v den vydání desky budou všechny nové songy celé k poslechu na youtube kanále.

Wohnouti založili na datum vydání alba dokonce událost na Facebooku. Na ní od 11. září každý den zveřejňují název jedné nové písně s částí textu. Na konci dne se pak na stránce objeví také krátká ukázka daného songu. Jelikož bude album obsahovat celkem 15 písní, toto představování skončí přesně den před vydáním. Již teď je tedy fanouškům jasné, že se v seznamu skladeb objeví také známý hit "Bárbíno?", který bodoval v českých hitparádách i na youtube, kde se počet zhlédnutí blíží ke čtvrt milionu. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Wohnout

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!