Armin van Buuren přijíždí se svou extravagantní party do Ostravy

Armin van Buuren přijíždí se svou extravagantní party do Ostravy

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Že se koncerty hvězd zvučných jmen konají jen v Praze, již dávno není pravda. Svá želízka v ohni mají také jiná města České republiky. V Ostravě se v říjnu představí například světově uznávaný DJ Armin van Buuren, který zde představí svou velkolepou taneční show.

Ostravská ČEZ Arena se 31. října promění v obrovský taneční parket. Bude se tu totiž pořádat dance show Armin Only Intense, jejíž hlavní hvězdou je holandský DJ a producent Armin van Buuren. A na co se mohou fanoušci těšit? Pořadatelé akce slibují naprosto dokonalou souhru světel, pyrotechniky, akrobatů a tanečníků. Samozřejmě nebudou chybět ani živá hudební vystoupení s pomocí vokalistů. Návštěvníci se mají skutečně na co těšit. Jelikož přijíždí tento umělec do České republiky po třech letech, bude se snažit své české fanoušky co nejvíce překvapit.

DJ Armin van Buuren, který začínal v nočním klubu Nexus, má na svém kontě již pět studiových alb. Poslední s názvem „Intense“ vydal roku 2012. Právě toto album je základem jeho taneční show, kterou v Ostravě předvede. V rámci letošního turné navštíví slavný DJ a tranceový mág kromě moravskoslezské metropole už jen pár vybraných evropských měst. Vystoupí například v Amsterdamu, Antverpách či Valencii.

Lístky jsou k dispozici na internetovém serveru Ticketportal. Ceny se pohybují v rozmezí od 790 do 1090 korun. Vstupenky do některých sektorů ale již neseženete. Jsou totiž kompletně vyprodané.  

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Ostravar Aréna nabízí i další akce

Umělci: Armin van Buuren

Místo konání: Ostravar Aréna

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!