Kylie Minogue vyjede na Kiss Me Once Tour. Zastaví se také v Praze

Kylie Minogue vyjede na Kiss Me Once Tour. Zastaví se také v Praze

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


V říjnu bude O2 arena obsazena slavnými světovými zpěvačkami! Dorazí nejen oblíbená provokatérka Lady Gaga, ale také popová princezna z Austrálie Kylie Minogue. Ta navštíví Prahu v rámci evropského Kiss Me Once Tour, na kterém představí stejnojmennou desku Kiss Me Once, kterou vydala 17. března.

Koncert této slavné zpěvačky, skladatelky, herečky, ale také designérky, se uskuteční v úterý 21. října. Pořadatelé slibují, že na show nebudou chybět kromě nejnovějších songů také nejúspěšnější počiny její dlouholeté kariéry. Vždyť Kylie Minogue vstoupila na hudební scénu již roku 1987, kdy se proslavila remakem skladby "The Locomotion". Ten se stal v Austrálii velmi oblíbeným a dokázal se udržet na první příčce hitparády po dobu sedmi týdnů. O rok později vydala mladá zpěvačka debutové album s názvem "Kylie“. To zaznamenalo úspěch, o kterém se do té doby všem zpěvačkám pouze snilo. Prodalo se ho přes dva milióny kusů a bylo sedmkrát oceněno platinovou deskou.

Nyní vydala Kylie Minogue po čtyřech letech své dvanácté studiové album "Kiss Me Once". Výkonnou producentkou alba se spolu s Kylie stala australská zpěvačka a skladatelka Sia Furler. Podíleli se na něm ale i další známé osobnosti – například zpěvák Pharrell Williams, americký producent Ariel Rechtshaid, britský zpěvák a skladatel MNEK nebo producent Greg Kurstin.

Koncertní šňůra Kiss Me Once Tour bude zahájena ve Velké Británii a Kylie Minogue během ní odehraje celkem 31 vystoupení v patnácti evropských státech. Jen ve Velké Británii a Irsku chystá dvanáct koncertů. Kromě toho nevynechá ani Ibizu, Monako, Švýcarsko, Polsko, Belgii či Litvu. Lístky jsou v předprodeji na internetové síti Sazkaticket. Cena jedné vstupenky se pohybuje od 990 korun až k 1 690 korunám.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Kylie Minogue

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!