Originální Pharrell Williams představí v Praze nové album

Originální Pharrell Williams představí v Praze nové album

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Do pražské O2 areny zavítá v září významná osobnost světové hudební scény. Dorazí Pharrell Williams, zpěvák, skladatel, producent i nadšenec do módy, který patří k jednomu z nejúspěšnějších umělců vůbec. Letos vydal nové album, které českým fanouškům představí naživo 17. září 2014.

Když se řekne Pharrell Williams, většině lidí se vybaví energický hit „Happy“, který boduje v rádiích i hudebních hitparádách po celém světě. Právě tento singl rozhodl, že talentovaný umělec vydal po osmi letech nové sólové album. Proto vyšla v březnu roku 2014 deska s názvem G I R L, na které hostovaly i hvězdy jako Justin Timberlake, Miley Cyrus a Alicia Keys. Jelikož je píseň „Happy“ soundtrackem k filmu Já, padouch 2, získal Pharrell Williams také nominaci na Oscara v kategorii „Skladba roku“.

Kromě toho je tento oblíbený zpěvák také velmi úspěšným skladatelem a producentem. Spolu s Chadem Hugem tvoří duo The Neptunes, které stálo u zrodu mnoha hitů známých osobností. Mezi jejich počiny patří například „Get Lucky“ od Daft Punk nebo „Like I Love You“ od Justina Timberlakea. Spolupracovali například také s Britney Spears, Beyoncé, Snoop Doggem či Gwen Stefani. Je rovněž členem alternativního tria N.E.R.D., jehož hudba je originální kombinací rocku, funku a hip hopu.

Pokud nechcete přijít o koncert tohoto výjimečného zpěváka, neváhejte si ve středu 17. září udělat čas a zajít do O2 areny. Lístky jsou k prodeji v síti Ticketportal. Sehnat se dají v rozmezí od 990 Kč do 1590 Kč

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!