James Blunt přijíždí zahrát pro Karlovy Vary i Bratislavu

James Blunt přijíždí zahrát pro Karlovy Vary i Bratislavu

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Vzpomínáte si na dříve rádii velmi milované hity You’re Beautiful či Goodbye My Lover? Tvůrce těchto písní James Blunt právě objíždí svět v rámci své Moon Landing Tour 2014. Ta se již na konci června přehoupla do evropské části, během které tento britský zpěvák navštíví také Českou republiku i Slovensko.

Minulý rok vydal James Blunt úspěšnou desku Moon Landing, kterou potěšil své fanoušky po nepříliš zdařilých počinech All The Lost Souls a Some Kind Of Troudle. Již několik songů z tohoto alba se stalo světovými hity. Možná jste již slyšeli písně s názvem Bonfire Heart, Heart To Heart či Postcards. Z úspěchu alba je James Blunt tak nadšení, že na jeho propagaci vyrazil na obrovské světové turné. Během něho navštívil například Austrálii, Tahiti, Kanadu, Rusko i Čínu.

A kde že se můžete zajít na Jamese Blunta podívat? Český koncert se překvapivě neuskuteční v Praze, ale v KV Aréně v Karlových Varech. Zde potěší publikum 29. října 2014. O den dříve se odehraje vystoupení na Slovensku. Vstupenky na český koncert lze již nyní pořídit v síti Ticketportal. Cenově se pohybují v rozmezí od 450 Kč do 1290 Kč. Lístky na slovenskou show můžete zakoupit na portále Eventim.sk

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

KV Arena nabízí i další akce

Umělci: James Blunt

Místo konání: KV Arena

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!