Dirty Blondes pokřtí v říjnu novou desku

Dirty Blondes pokřtí v říjnu novou desku

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Pražská rock´n´rollová partička Dirty Blondes přichází s několika zajímavými novinkami.

Poslední týdny tráví zpěvačka Beego a její parta ve studiu a připravuje nástupce své debutové desky Don't be a Pussy. První singl z jejich budoucí novinky bude mít premiéru v pražské Futurum Music Baru 1. září 2014. Společně s ním vypustí kapela i videoklip.

Nová deska bude pokřtěna již o pár dní později. V Lucerna Music Baru dne 16. října ji představí společně se spřátelenou kapelou Queens of Everything, která rovněž vypustí nový materiál. Tento dvojitý křest bude velice unikátní akcí a obě kapely do něj vloží maximum ze své neuvěřitelné energie.

Následné turné Dirty Blondes ve společnosti Queens of Everythitg, parťáků z The Unholy Preachers a karibského rumu Sailor Jerry. Jejich Sailor Jerry R”n”R Tour 2014 se prožene od října do prosince celou republikou a zastaví se celkem ve dvaceti klubech od Karlových Varů až po Olomouc.

Kapela navíc podepsala spolupráci s bookingovou agenturou Fly High Artist Booking agency, která u nás zastupuje například Pipes and Pints nebo Queens of Everything.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!