Červnový Aerodrome festival bude bez Megadeth, představí se pražští Hentai Corporation

Červnový Aerodrome festival bude bez Megadeth, představí se pražští Hentai Corporation

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Smutná zpráva pro fanoušky Megadeth! Kapela z důvodu úmrtí v rodině Davida Ellefsona, odvolala svou účast na červnovém Aerodromu i dalších plánovaných zastávkách.

Pořadatelé festivalu rozhodli jejich koncertní čas věnovat poprvé české kapele. Tuzemskou scénu tak budou 17.června v Praze na Incheba Open Air zastupovat Hentai Corporation. Pražská skupina se na pódiu přidá k čtyřlístku Avenged Sevenfold, Limp Bizkit, Rob Zombie a Powerman 5000.

Hentai Corporation se k vystoupení na Aerodromu vyjádřili svým typickým žargonem: "My, Hentai Corporation, z boží vůle nejlepší kapela mezi Krásnou a Bukovcem, tímto oficiálně potvrzujeme, že budeme účinkovati na Aerodrome festivalu. Jsme velmi příjemně překvapeni, že nás, jakožto hudební těleso z českých zemí, pořadatelé oslovili a proto hodláme honiti bradavky nejlépe, jak umíme. Ostatně jako vždy!"

A pro své fandy ještě dodávají: "V souvislosti s touto zprávou bychom rádi vyzvali naše fanoušky, aby nebyli h***a a dorazili to před pódiem lehce zbordeliti, pokud budou na Aerodrómu přítomni. Máme v plánu jim za to opět v brzké době udělati radost pěkným klipieren, který budou moci posléze ukazovati vnoučatům."

Hentai Corporation

"Šílená, zběsilá, kontroverzní" - to jsou nejmírnější přídomky, kterými jsou Hentai Corporation častováni a přestože v letošním roce oslaví své deváté narozeniny, seznámení s jejich diskografií vám příliš času nezabere. Vedle pár singlů a jednoho EP totiž své fanoušky obšťastnili prvním regulerním albem "The Spectre Of Corporatism: Starship Shaped Schnitzels From Planet Breadcrumbs Are Attacking A Giant Tree Monster Who Has A Vagina And Holds Hitler Hostage"  až na konci loňského roku.

Nutno ovšem podotknout, že v době vydání  debutové desky, která získala i nebývale vysoké hodnocení hudební kritiky, měli Hentai Corporation už tolik příznivců, kolik jich nemá řada jiných českých kapel ani po několika nahrávkách.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 
Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!