Ledová show Jen počkej, zajíci! se špičkovým krasobruslením

Ledová show Jen počkej, zajíci! se špičkovým krasobruslením

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Na podzim vzpomene sedm českých měst na sovětský animovaný seriál Jen počkej, zajíci! V Praze, Olomouci, Pardubicích, Liberci, Českých Budějovicích, Brně i Ostravě můžete být svědky legendárních konfliktů dvojice zvířátek, neúnavného chytání, utíkání a varování: Jen počkej…!

Gagy Vlka a Zajíce se z filmového plátna přenesou na led, jehož největší hvězdou pak bude evropský šampión v krasobruslení Tomáš Verner a dále bývalí i současní reprezentanti i úplně malí krasobruslaři. O zábavu se postará moderátor Michal Nesvadba, který jakožto „nebruslař“ bude zejména nejmenší diváky bavit z malého kulatého pódia a celou show provázet.

Na obecenstvo nečeká nějaká obyčejná ledová plocha, ale multifunkční scéna, na které nebudou chybět trampolíny, skluzavky a další atrakce. „ Atmosféru kolem příběhu Vlka a Zajíce bude dotvářet i několik „street stylových“ tanečníků, gymnasté, akrobati a opravdový kouzelník,“ vysvětlil režisér František Blaťák.

Scénář sepsal sám Kotěnočkin junior a do chodu jej uvedl s Jiřím Sedláčkem. Na přípravě představení se podílí 50 účinkujících již od začátku května a slibuje si od uvedení tzv. interaktivní lední feérie úspěch u všech věkových kategorií.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 
Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!