Aktuální "Předplatné nad vodou aneb napříč žánry" Divadla pod Palmovkou

Aktuální "Předplatné nad vodou aneb napříč žánry" Divadla pod Palmovkou

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Divadlo pod Palmovkou připravilo pro své diváky speciální nabídku předplatného na sezonu 2013/14, která obsahuje 3+1 PŘEDSTAVENÍ ZDARMA. Ke každému předplatnému navíc dostanete dárek, který jistě ocení vaše děti. Jako bonus k předplatnému získáte také 20% slevu na celoroční předplatné Literárních novin.

PŘEDPLATNÉ NAD VODOU ANEB NAPŘÍČ ŽÁNRY vám nabídne tato 4 představení:

  • Naši novou premiéru španělského dramatika Federica Garcíi Lorcy KRVAVÁ SVATBA. Strhující hru o mužském a ženském údělu a nemožnosti umlčet v sobě vášeň a milostné touhy, přestože hrozí katastrofou, nastudoval nový ředitel Divadla pod Palmovkou Michal Lang. V hlavních rolích uvidíte Zuzanu Slavíkovou, Ondřeje Veselého, Terezu Dočkalovou (držitelku Ceny Thalie 2012 v kategorii herečka do 33 let), Aleše Procházku a Ondřeje Volejníka.
  • Legendární hudební komedii Jiřího Suchého a Jiřího Šlitra KDYBY TISÍC KLARINETŮ. Tento neobyčejně zábavný příběh o zázračné proměně zbraní v hudební nástroje jistě potěší a pobaví všechny věkové kategorie. Hrají: Jan Teplý, Radek Valenta, Kateřina Šildová, Jan Konečný a další.
  • Úspěšnou hru Davida Seidlera KRÁLOVA ŘEČ napsanou podle tajných deníků královského logopeda o síle rodící se z překonávání slabosti. V titulní roli se představí Martin Stránský a Dušan Sitek. 
  • Bonusovým představením předplatitelské řady bude premiéra, kterou připravujeme na jaře 2014.

Cena jedné předplatitelské legitimace je 980,- Kč. Předplatné je možno zakoupit v  pokladně DpP každý pracovní den od 10 do 18 hodin.
Místa si také můžete rezervovat v obchodním oddělení na obchodni@divadlopodpalmovkou.cz nebo na tel. 283 011 118.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Divadlo pod Palmovkou nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Divadlo pod Palmovkou

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!