Designérka Veronika Chasová: Uvidíme se na Dyzajn marketu!

Líbí? Pošlete to dál...
Designérka Veronika Chasová: Uvidíme se na Dyzajn marketu!

Jak jste si možná už všimli, v našem e-shopu vám již nějakou dobu nabízíme luxusní zápisníky a diáře na rok 2015 od značky Formace. Její zakladatelka, šikovná designérka Veronika Chasová nám v souvislosti s blížícím se Dyzajn Marketem odpověděla na pár otázek:

Jak vlastně vznikla Formace?

Formace je velmi mladá značka, která se stále vyvíjí. Vznikla loni v létě po návratu ze stáže, která mě velmi inspirovala. Další inspirací pro mě byla práce s balicím papírem různých opakujících se vzorů, a především to byl papír jako materiál, se kterým obecně ráda pracuji. Už dříve jsem také svázala několik knih

Co všechno aktuálně děláš?

Tvořím sešity, zápisníčky a v poslední době i velmi oblíbené diáře. K těm diářům mě přivedla má zkušenost a nespokojenost s produkty na trhu. Snažila jsem se jej navrhnout tak, aby byl co nejjednodušší a abych vyhověla co nejvíce zákazníkům.

Kde se dají Tvé diáře koupit?

Lze je zakoupit na Fleru a v kamenných obchodech v Praze (Kuráž, Pour Pour a Hard de Code). Časem bych ráda pronikla i do dalších měst.

Uvidíme Tě třeba na nějakém předvánočním trhu?

Určitě, 7. prosince jste mě mohli potkat na Knihexu. Další akcí je tradiční Dyzajn Market, který proběhne 13. a 14. prosince na Piazzetě Národního divadla v Praze.

A co plánuješ do budoucna?

Do budoucna mám hodně plánů, ale času je bohužel málo. Ráda bych rozšířila nabídku produktů především o skicáky a penály. Dalším plánem je vlastní internetová stránka s e-shopem.


11.12.2014 | Tereza Pavelcová | G+

 

Nejčtenější za poslední týden

Máš k tomu co říct?

...tak to řekni

Za tvůj názor budeme rádi. Nejprve se ale přihlaš.