6 tipů, kde se v Praze na 100 % potkáte s někým slavným!

Líbí? Pošlete to dál...
 6 tipů, kde se v Praze na 100 % potkáte s někým slavným!

Tak jo. Vyjasněme si nejdřív podmínky takovýho setkání. Musíte na onom konkrétním místě strávit nějakej čas, není to tak, že by tam ty lidi seděli 24 hodin 7 dní v tejdnu. Ulovit célebritu je těžký (zeptejte se na to paparazziho přimrzlýho k lampě, kterej už 5 hodin čeká, až Krainová vyleze z baru). Je to tvrdej džob!

Ale pro všechny šílený fandy tady mám seznam šesti míst, kde se "oni" zjevujou. A nedělejte se, každej se rád mrkne na to, jak ten načančanej obličej z televize vypadá doopravdy. Teda pokud je vůbec znáte. Já je většinou nepoznám hned, dojde mi to až po chvíli, že to asi byl teeen.. a stejně nevim. Ale ty, který jsem poznala, vám tady servíruju. A vůbec se za to nestydim!

  1. Café Louvre, brunch. Tak tam se vyskytujou různý druhy známejch ksichtů. Podnikatelé, umělci, novináři, občas i David Černý. Nejsou tam ale před 11 dopoledne a po 14 hodině už jsou pryč. A sedí v kuřáckým vzadu.

  2. Cafe Cafe. Tam chodí posh hvězdy. Gayové a modelky. A taky zpěvačky ze superstar. Třeba taková Monika Bagárová je tam pečená vařená. Ale bacha, jedno kafe tam stojí jako v normální kavárně dvě. Naštěstí to má obrovský prosklený okna do ulice, tak můžete voyeřit, než vás číšník s odpudivým výrazem vyhodí.

  3. Aloha bar. Výskyt nočních ptáků známých většinou z rádií a tv. Takovej mediální mix. A Leoš! Přijďte se přesvědčit, jestli ještě nosí kožich!

  4. Café Sladkovský. Hele, tak tam si zajděte na opravdový umělce. Chlastaj, hulej, maj jisrku v oku a kolem nich je kromě dýmu ještě aura velký osobnosti. Ale prej nemám říkat, kdo tam je. Ale je to spisovatel. A neni to Viewegh.

  5. James Dean. Když je krize a nic se nenatáčí, za barem tam dělá ten blonďák z Rebelů. Ten nejdrsnější. Skvělej herec Jaromír Nosek, no. Ale jestli vás disko nebaví, zajděte si na něj radši do divadla Komedie.

  6. Blue Light. Tam se chodí vylejt lidi od filmu. Od osvětlovačů po režiséry. Jestli nemáte dost Koháka, kterej na nás mrká už dobrej rok ze všech myslitelnejch míst, naživo si ho můžete osahat právě tady. Je skutečnej.

Máte další tipy? Budem jako v Holywoodu? Zajdem všichni do papírnictví pro památníčky na podpisy?

Poselství nakonec: Nehejtujte. Peace, vždyť jsou Vánoce.

Foto: www.heyuguys.com


10.12.2014 | Elisia

 

Nejčtenější za poslední týden

Máš k tomu co říct?

...tak to řekni

Za tvůj názor budeme rádi. Nejprve se ale přihlaš.