Mezi vlky, aneb trochu nudné dobrodružství

Mezi vlky, aneb trochu nudné dobrodružství70%

Snímek právě promítající se v kinech o pádu letadla, krvelačných bestiích, drsné přírodě a skupině pracovníků rafinérie, kteří chtějí za každou cenu přežít. Tak vypadá nový snímek napsaný podle povídky Ghost Walkek, jejíž autorem je lan Mackenzie Jeffers.

Skupina pracovníků starajících se o ropné vrty odvádí těžkou dřinu. Když konečně přichází zasloužená dovolená, nastávají komplikace. Letadlo zasáhne silná bouře a zřítí se do nehostinné aljašské tundry. Skupinu přeživších začne organizovat samozvaný, avšak nejzkušenější muž – Ottway, který působil jako odstřelovač vlků.

Zpočátku, když skupina vyráží vstříc dobrodružství, tedy spíše za záchranou života, objevují se zajímavé scény. Děj se rozjíždí při útěku do lesa, kde se chtějí schovat před vlky. Postupem času se však z filmu stává spíše jakási honička bez smyslu, kdy jsou lidé systematicky požíráni.

Najednou zbydou poslední čtyři a z rutinního útěku se stává zajímavý děj. Následuje úchvatná scéna, kdy je třeba překonat propast a ledovou řeku. Avšak napětí brzy opadne, když jeden z nich při překonávání spadne, překvapivě ho sežerou vlci. Aby toho nebylo málo, další si poraní nohu.

Nevím, zda je povídka tak průměrná nebo režisér neodvedl práci na sto procent. Jedná se o průměrný film, u něhož po chvíli dokážete předpovídat děj. Stanete se tak obětí místy až nudného příběhu s ironickým koncem. 

Avšak i přes tuto kritiku bych film doporučil průměrným divákům. Ti, kteří mají podobnou tématiku rádi, si příjdou na své. Stejně tak milovníci přírody.

Názor informuji.cz: 70%

Kdy a kde dávají film: Mezi vlky

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!