Sestra Sherlocka Enola Holmesová představila oficiální trailer. Premiéru uvede na konci září Netflix

Sestra Sherlocka Enola Holmesová představila oficiální trailer. Premiéru uvede na konci září Netflix  

Pamatujete si na Eleven z populárního seriálu Stranger Things? Filmoví tvůrci rychle poznali v talentované herečce Millie Bobby Brown hvězdu a obsadili ji do hlavní role nového snímku, v němž si temperamentní teenagerka zahraje sestru slavného Sherlocka Holmese.

Sherlocka již bylo dost, nyní přichází mladá Enola Holmesová, která dokáže při pátrání po své nezvěstné matce přechytračit dokonce i své geniální bratry – Sherlocka a Mycrofta. Brzy totiž zjistí, že více než nalezení matky je zajímá její řádné vzdělání. Premiérově se snímek Enola Holmesová představí 23. září na Netflixu.

Vedle Millie Bobby Brown se diváci dočkají také britského herce Henryho Cavilla, který ztvární Sherlocka Holmese. Mycrofta, mladšího z bratrů, hraje Sam Claflin. Ve snímku režiséra Harryho Bradbeera se objeví také Helena Bonham Carter, Fiona Shaw, Burn Gorman a Frances de la Tour. Autorem scénáře je Jack Thorne, kterému posloužila jako předloha kniha Nancy Springer z roku 2008.

Snímek Enola Holmesová měl jít původně do kin. Tyto plány však jeho tvůrcům překazila koronavirová epidemie, která kinosály vyprázdnila na dlouhé měsíce a dodnes není úplně jasné, jak se situace ve světě bude dál vyvíjet. Proto snímek nabídli placené streamovací službě. V dubnu 2020 získal distributorská práva Netflix.

Foto: Netflix

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Sestra Sherlocka Enola Holmesová představila oficiální trailer. Premiéru uvede na konci září Netflix Sestra Sherlocka Enola Holmesová představila oficiální trailer. Premiéru uvede na konci září Netflix
 

Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!