JamRock: život naplno, muziky ještě víc!!!

JamRock: život naplno, muziky ještě víc!!! 

To je letošní JamRock 2011 v Žamberku! Doslova nabitý je letošní třídenní festivalový program, o jehož neuvěřitelné atmosféře se hovoří nejen v Čechách a na Moravě, ale i Slovensku mezi kapelami i posluchači.

Hudební svátek tvoří nejlepší české kapely, zahraniční hvězdy i úplně nové objevy, které si nezadají s legendami. Chinaski, Divoký Bill, Die Happy s Martou Jandovou, Dan Bárta s Alicí nebo David Koller s Lenkou Dusilovou a Čechomor, to je jen malá část hvězdného obsazení letošního JamRocku. Z Británie přiletí hned dvě legendární uskupení: kultovní Reef, kteří obsadili první místo v nejprodávanějších deskách za rok a punková legenda The Adicts, která hraje ve stejné sestavě již dlouhých 35 let. Metalový svět tvoří švédská legendární kapela Therion, muzikanti, kteří jako první zapojili do metalu symfonický orchestr.

Dále množství nových, mladých kapel, které zaujmou nejen svojí energií, ale především muzikou, představují kapely jako jsou Mother´s Angels, Momma Knows Best, the Pooh a spousta dalších objevů současné české hudební scény.

Jamrock však bude žít i nehudebními aktivitami. Divadlo Fantasmagoria předvede svoji skvělou ohňovou show, divadlo Kvelb „zpohybní“ víc než čtyřmetrové loutky, které hořící vyjádří vztah dvou pohlaví, uvidíme bublinovou show ve čtvrtek, množství stánků všeho druhu, kouli, ve které se budou diváci vystřelovat do prostoru, vrtulnik a mnoho dalšího.

JamRock je zábava pro celou rodinu s muzikou v hlavní roli, která vám v Žamberku nabízí ten pravý JAM!!!

| Redakce Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!