Hlas kapely Oasis na festivalu Pohoda! Do Trenčína v létě zamíří Liam Gallagher

Hlas kapely Oasis na festivalu Pohoda! Do Trenčína v létě zamíří Liam Gallagher  

Zatímco se zdá, že české festivaly na počátku nového roku ještě spí, slovenská Pohoda přišla s oznámením dalšího ze svých headlinerů. Tím nebude nikdo jiný než zpěvák Liam Gallagher, zakladatel a bývalý frontman kapely Oasis.

Liam Gallagher, hudebník se specifickým hlasem, na sebe upozornil právě jako zpěvák světoznámé kapely Oasis, která u fanoušků bodovala hity jako Wonderwall, Don’t Look Back In Angel či Stop Crying Your Heart Out. Přestože byla skupina považována za jednu z nejúspěšnějších a nejvlivnějších rockových formací všech dob, roku 2009 se rozpadla. Mohly za to především hádky a rozepře mezi Liamem a jeho bratrem Noelem, který v Oasis působil jako kytarista a druhý zpěvák.

Liam Gallagher po rozpadu Oasis založil kapelu Beardy Eye, která však ukončila svou činnost po pěti letech fungování. Poté se oblíbený zpěvák na několik let odmlčel, aby minulý rok překvapil všechny své fanoušky svým sólovým albem As You Were. To se stalo okamžitě jednotkou britské hitparády a hudebník za ní obdržel hned několik hudebních cen.

„Na Pohodě 2019 zazní také jeden z nejznámějších hlasů v historii – do Trenčína dorazí Liam Gallagher,“ oznámili ve čtvrtek 3. ledna na svých sociálních sítí pořadatele festivalu, který se uskuteční v termínu od 11. do 13. července na Slovensku, jen pár kilometrů od českých hranic. Také proto na akci každoročně dojíždí početné publikum z České republiky.

Liam Gallagher tak doplní již dříve oznámené interprety, jako jsou The Roots, The 1975, Lykke Li či Michael Kiwanuka. Celofestivalová permanentka je v současné době k dostání v internetovém předprodeji za 99 eur.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!