Třetí PENDL láká na skupiny jako Tatabojs, Sebastian či Fast Food Orchestra

Třetí PENDL láká na skupiny jako Tatabojs, Sebastian či Fast Food Orchestra 

Už tento pátek (24. února) se uskuteční třetí ročník Ostravské klubové noci PENDL. I letos se návštěvníci mohou těšit na známá jména, lokální interprety, ale i neznámé talentované umělce, a to vše během jedné noci v šesti různých klubech v centru Ostravy.

Zanedlouho vypukne největší klubová noc na Moravě. Během jednoho večera se v rámci PENDLu představí čtyřiadvacet interpretů. Letos se zapojí šest ostravských klubů a kulturních scén, návštěvníci během pátečního večera stihnou projít Barrák Music Club, Kulturní centrum Cooltour, Café Club Dock, Gora Music Club, Marley Club a Starou Arénu. Hudební program zahájí v šest hodin kluby Barrák, Cooltour a Dora.

Těšit se můžete na Tatabojs, Sebastiana, Fast Food Orchestra či Cirkus Problem. Sluchové buňky milovníků hip-hopu uspokojí Yoga Spank & Tenki ve své Safai crew. Až z Prahy do Ostravy zavítá partička Prague Conspiracy nebo punk-rockeři Just For Being. Naopak havířovští Ajdontker to do Ostravy mají co by kamenem dohodili, takže na PENDLu rozhodně nesmějí chybět.

Pro nedočkavce a zájemce je již podruhé připravena od tří hodin diskusní scéna Úhly kultury. Letošním tématem je kulturní život v Ostravě – to, co se nám na Ostravě líbí či nelíbí, co nás zde zajímá apod. Diskutovat se bude hlavně o budoucnosti Ostravy a o tom, jaký je život v jednotlivých městských obvodech. Diskusní scéna bude fungovat až do půl osmé ve Staré aréně a kromě debat s hosty na různá témata nebude chybět ani hudební program. Povídání ozvláštní živé písničkářské vstupy Aleca Munroea ze Skotska, Adana Sanchéze ze Španělska a buskera Dalibora Zíty. Vstup na diskuze je zdarma.

Organizátoři mysleli i na ty, kteří ani po skončení nabitého festivalového řádění nebudou mít dost. Na afterparty ohromných rozměrů se připravují v klubu Fabric, kde můžete pařit až do rána, o vaši zábavu se bude starat nejeden DJ.

Ostravská klubová noc PENDL je výjimečná nejen skvělou a nespoutanou atmosférou a hudebními zážitky, které si návštěvníci odnášení po jedné jediné noci. Mimo to chce také upozornit na ožívající centrum města a nadané místní umělce a hudebníky.

Lístky jsou stále v předprodeji za 250,- Kč, a to až do 23. února. Koupit je můžete v Cooltouru, Docku, Staré aréně či na pobočkách Ostravského informačního centra. "Ne-Ostraváci" zakoupí vstupenky online přes GoOut.cz. Vstupenka je vaší propustkou na všechny scény a na neomezený počet koncertů, avšak pouze do naplnění kapacity konkrétního místa.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Line-up PENDL 2017
 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!