Finské smyčce ovládly o víkendu Prahu. Apocalyptica naplnila hned třikrát Forum Karlín

Finské smyčce ovládly o víkendu Prahu. Apocalyptica naplnila hned třikrát Forum Karlín

Je tomu již dvacet let, co finská kapela Apocalyptica vydala své debutové a přelomové album Plays Metallica by Four Cellos. A toto důležité jubileum se rozhodla oslavit spolu se svými fanoušky, pro které připravila koncertní turné, během něhož se zastavila také v České republice.

hodnoceno 3x
Líbí? Pošlete to dál...

Přestože měla Apocalyptica odehrát v pražském Foru Karlín o víkendu 11. a 12. února jen jediný koncert, nakonec potěšila fanoušky hned trojákem. První vystoupení totiž fanoušci vyprodali tak rychle, že organizátoři neváhali přidat ještě další show následující den. I lístky na ni ale rychle zmizely. Do třetice tak naplánovala kapela pro zájemce nedělní rockové matiné, které se uskutečnilo v neděli odpoledne před večerním koncertem. 

CELÝ REPORT: Mistři se smyčci natřikrát. Apocalyptica v Praze oslavila dvacetiletou poctu písním Metallicy

Další náhodné fotky z galerie...

Finské smyčce ovládly o víkendu Prahu. Apocalyptica naplnila hned třikrát Forum KarlínFinské smyčce ovládly o víkendu Prahu. Apocalyptica naplnila hned třikrát Forum Karlín Finské smyčce ovládly o víkendu Prahu. Apocalyptica naplnila hned třikrát Forum KarlínFinské smyčce ovládly o víkendu Prahu. Apocalyptica naplnila hned třikrát Forum Karlín


Forum Karlín nabídne brzy i tyto akce (Další akce v Praze)

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...