Soutěž: Zasoutěžte si s námi o lístky na muzikál s hity Elvise Presleyho. Srdcový král pokračuje již v únoru

Soutěž: Zasoutěžte si s námi o lístky na muzikál s hity Elvise Presleyho. Srdcový král pokračuje již v únoru 

Králi Rock’n'Rollu Elvisi Presleymu by bylo v neděli 15. ledna již 82 let. Při této příležitosti pokřtilo pražské Divadlo Kalich dvojalbum s písničkami z muzikálu Srdcový král, který vychází právě z hitů tohoto hudebního velikána. Písně nazpívali herci, kteří v této hudební inscenaci od září minulého roku vystupují. A právě na jedno z jejích představení se můžete díky naší soutěži podívat zcela zdarma.

Patronkou nového alba Divadla Kalich se stala herečka Iva Janžurová, která desku pokřtila a zároveň pochválila samotný muzikál. „Přála bych divákům, aby to představení viděli a byli z něj nadšení jako já. Opravdu se mi Srdcový král moc líbil. Ocenila jsem úžasnou režii pana Šimona Cabana, protože všechno bylo dokonalé. Celý večer jsem byla nadšená a obdivovala jsem své mladé kolegy, všichni byli bezvadní. Tenhle muzikál chci vidět ještě jednou,“ vyjádřila se s nadšením. 

Broadwayský muzikál Srdcový král, jenž je plný hitů Elvise Presleyho, nabízí hudební komedii, která dostala publikum již v několika zemích světa.  Českého nastudování se ujal režisér Šimon Caban, V hlavních rolích se mohou návštěvníci těšit na Jana Kříže, Přemysla Pálka, Petru Tenorovou, Petru Koskovou, Petra Vondráčka, Marii Křížovou či Petra Kutheila. 

A vy nyní díky naší soutěži můžete získat vstupenky na muzikál Srdcový král zcela zdarma. Stačí správně zodpovědět naší soutěžní otázku a být mezi třemi vylosovanými výherci a dva lístky máte v kapse!

Soutěžní otázka: Jak se jmenovalo poslední studiové album Elvise Presleyho? 

Správné odpovědi posílejte na email soutez@informuji.cz do 25.1. 2017. Z došlých odpovědí vybereme 3 výherce, jež se i s doprovodem podívají zdarma na představení, které se uskuteční 18. února od 19 hodin. 

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci s ní.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Kalich nabízí i další akce

Místo konání: Divadlo Kalich

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!