Alkehol: nejen 25 let na scéně, ale i milion zhlédnutí klipu Zmaštěnej

Alkehol: nejen 25 let na scéně, ale i milion zhlédnutí klipu Zmaštěnej 

Litry piva, hromada alkoholu a tracky o něm, spousta fanoušků a tzv. Lennonky - to je jen několik faktorů, které kapelu plně vystihují. Že Alkehol neztrácí na síle, dokáže koncertem v pražské Lucerně, kde oslaví svých 25 let na hudební scéně.

"Již 25 let si s vámi společně připíjíme na zdraví, a tak Vás s Alkeholem srdečně zveme na náš výroční koncert. Ten se uskuteční 25. března ve Velkém sálu pražské Lucerny. Jako hosté přijali pozvání naši kamarádi Pepa Vojtek, Petr Janda, Tři sestry s Lou Fanánkem Hagenem a Lukáš Pavlásek. Chcete si s námi společně zazpívat a trochu poškádlit játra?" prozrazuje frontman kapely Ota Hereš.

Hosté byli zvoleni záměrně v tomto seskupení, protože jej pojí úspěch kapely sám o sobě. "Jsou to lidi, kteří nám v začátcích hodně pomohli," říká dál. U Petra Jandy ve studiu natočili svoje první album, Lou Fanánek jim na stejném albu nazpíval song, Kabáti jim poskytli "stage-azyl" na jejich prvním koncertě v Duchcově, kde před nimi vystoupili, a Lukáš Pavlásek? To je zkrátka jejich kámoš, který nesmí chybět.

 

To ale není jediná věc, kterou letos banda okolo Alkeholu slaví. Kromě této chystané velkolepé show ve Velkém sále pražské Lucerny tahle banda navíc slaví i potřetí 1000000 zhlédnutí u videoklipu k tracku Zmaštěnej (po Non-stop a Život je krátkej). Uslyšíme tenhle track i na již zmiňovaném výročáku?

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!