Tomáš Klus chystá pokračování turné a 2CD k tomu

Tomáš Klus chystá pokračování turné a 2CD k tomu 

Po úspěšném návratu na česká a slovenská koncertní pódia, kterým bylo vyprodané podzimní Recyklus Tour, Tomáš Klus ohlašuje jarní pokračování. Zahájí ho 11. března 2017 v Chomutově a ukončí v rodném Třinci 12. května. Na jaře také vydá své první živé album – 2CD Recyklus živ(j)e, které bude vzpomínkou na to nejlepší, co zaznělo na podzimní šňůře.

Plejáda hitů, vtipů i slovních hříček, živelný projev i časté výlety pod pódium mezi nadšené fanoušky… Takový byl návrat Tomáše Kluse po roční pauze. V rámci podzimní části Recyklus Tour Tomáš Klus se svou Cílovou skupinou (Jiří Kučerovský, Petr Škoda a Jan Lstibůrek) odehráli v 15 českých a slovenských městech 17 koncertů.

Playlist Recyklus Tour pomohli Tomášovi vybrat v létě 2016 jeho fanoušci prostřednictvím speciální webové „recyklusační“ aplikace. Zazněly také srdcovky kompletní Cílové skupiny a nechyběl ani nový singl Dobré ráno. Všechny koncerty provázela bezprostřední atmosféra vibrující pozitivními emocemi, v Bratislavě dokonce došlo i na žádost o ruku přímo na pódiu. Romantickým gestem dojatá slečna svého přítele, za asistence Tomáše Kluse a tisíců svědků v hale na Pasienkoch, samozřejmě neodmítla.

Jak prozrazuje název, leitmotivem celé Recyklus Tour bylo recyklování, a to nejen ve smyslu oživení starších hitů v novém aranžmá, ale i výtvarným pojetím foyer a pódia, které jsou dílem dvou talentovaných umělkyň. Interaktivní instalace kontejnerů, představujících „pokoje“ jednotlivých členů kapely, vytvořila jedna z průkopnic uměleckého stylu nazývaného PET-art, Veronika Richterová. Na každém koncertě měli návštěvníci možnost vhodit v plastové láhvi do jednoho z kontejnerů vzkaz pro Tomáše a Cílovou skupinu. Hlavní stage pak ovládly kreslené výtvory nadané ilustrátorky a animátorky Elišky Podzimkové, její instagramový projekt @animatenNY ji zviditelnil po celém světě.

V podobném duchu se ponese i jarní pokračování Recyklus Tour, na které se celá kapela už teď velmi těší.

Dosud potvrzené koncerty Recyklus Tour 2017:
11. 3. Chomutov, Městská sportovní hala
17. 3. Tábor, Hotel Palcát
18. 3. Brno, Semilasso
24. 3. Karlovy Vary, Lidový dům
31. 3. Jindřichův Hradec, KC Jitka
01. 4. Pardubice, IDEON
07. 4. Hluk, Sportovní hala
08. 4. Vsetín, Dům kultury
13. 4. Kladno, Dům kultury
14. 4. Kolín, Staré lázně
22. 4. Děčín, SD Střelnice
12. 5. Třinec, Werk Arena

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!