Priessnitz v Akropoli nadělili fanouškům předčasný vánoční dárek

Priessnitz v Akropoli nadělili fanouškům předčasný vánoční dárek

Tři beznadějně vyprodané koncerty v metropoli dávají tušit, že je zaděláno minimálně na událost letošních předvánočních koncertů. V úterýjsme se v pražském Paláci Akropolis přesvědčili, že jesenická parta zraje jako víno. Jedinou pihou na kráse tak bylo prohlášení kapely, že říjnová deska s názvem Beztíže by měla být tou poslední. Koncertovat prý chtějí i nadále, ale kdo ví?

hodnoceno 3x
Líbí? Pošlete to dál...

Každopádně v úterý večer se v Paláci Akropolis hrálo - a jak! Výborný zvuk a decentní pódiová show spolu s temnou a osobitou poetikou Jaromíra Švejdíka působily na publikum jako magnet.

Skladby z nového alba fungují naživo skvěle. Ale nejen stav beztíže se linul z reproduktorů...

Začalo se přesně v půl osmé a promazaný a sehraný strojek se zastavil až pár minut před desátou. V průběhu večera zaznělo vše, co mělo, ať už šlo o skladby zbrusu nové, naleštěné, které si cestu k posluchačům teprve hledají, tak i ty starší, které už jsou používáním oblýskané. Vše čistě a srozumitelně, v klidné a pozitivní náladě, bez zbytečných řečí a gest.

Publikum po celou dobu viselo frontmanovi na rtech a v sešeřelém sále si chvilkami člověk připadal jako na mši.

Na mši,  sloužené za (a pro) všechny citlivé duše. Ať už z uplakaných hlubokých lesů kdesi v Sudetech, nebo z roztěkaného velkoměsta.

Další náhodné fotky z galerie...

Priessnitz v Akropoli nadělili fanouškům předčasný vánoční dárekPriessnitz v Akropoli nadělili fanouškům předčasný vánoční dárek Priessnitz v Akropoli nadělili fanouškům předčasný vánoční dárekPriessnitz v Akropoli nadělili fanouškům předčasný vánoční dárek

|

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...