Laskonky: kniha pro láskou zklamané ženy

Laskonky: kniha pro láskou zklamané ženy 

Nová kniha Barbary Nesvadbové Laskonky z nakladatelství motto je plná příběhů žen, jež se v mužích zklamaly, vypraví povídky o nešťastné zamilovanosti s ne vždy šťastným koncem. Už z přebalu knihy tušíme náladu povídek. Špatná rozhodnutí delají dobré vzpomínky.

Laskonky z dílny Barbary Nesvadbové je určena pro všechny ženy nad dvacet let, které se v mužích někdy zklamaly. Ve dvaceti šesti příbězích, co si jsou sice tematicky propojené, ale zároveň si každá povídka nese svůj vlastní příběh, se najde každá žena. 

Krátké fejetony vypráví o ženách, starostech a životních rozhodnutích, kterým denně musí čelit se svými muži. Ať už jako manželky, milenky či přítelkyně nebo jestli si zrovna prochází nevěrou či rozchodem. Před každým novým příběhem je navíc kratičký úvod, dálo by se říct citát, který nám nastíní náladu dalších řádků.

Co se grafického zpracování týče, jedná se opravdu o knihu na jedno deštivé odpoledne, ačkoliv má kniha přes 150 stránek, její zvláštní grafická úprava četbu urychluje. Příběhy jsou často ve tvaru písmen, kolečka, srdíčka nebo jiných zábavných tvarů, které usnadňují čtení a zároveň pobaví. O ilustrace do knihy se postaral Pasta Oner.  

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!