Glenn Hughes potvrdil nový termín pražského koncertu

Glenn Hughes potvrdil nový termín pražského koncertu 

Zpěvák a baskytarista, jeden z nejznámějších rockerů historie, Glenn Hughes potvrdil nový termín koncertu v pražské Meet Factory. Vystoupí tak téměř tři měsíce po původním ohlášeném termínu, 13. února 2017, a to i s novými předskokany. Vstupenky zakoupené na původní termín 23. listopadu 2016 zůstávají v platnosti.

Rockovou legendu provázela během jeho posledního turné po Evropě smůla. Zpěvák měl v Meet Factory vystupovat s funkmetalisty Living Colour 23. listopadu. Nakonec ale musel všechny termíny koncertů v rámci jeho evropského turné posunout a z koncertní šňůry navíc odstoupili i Living Colour. Do pražské Meet Factory tak Hughes dorazí až 13. února a s sebou přiveze britské rockery Stone Broken. „Glenn slíbil, že zazní všechny zásadní skladby jeho kariéry plus novinky z nové desky Resonate, která vyšla tento měsíc,“ říká pořadatel koncertu Dušan Neumann.

Glenn Hughes patří mezi nejznámější zpěváky rockové historie. Proslavil se jako člen Deep Purple, se kterými také v dubnu vstoupil do prestižní Rock’n’rollové síně slávy. Během své kariéry prošel zpěvák a baskytarista například kapelou Trapeze či Black Sabbath. Spolupracoval i s českými Monkey Bussiness na jejich dvou albech.

Jeho současná práce však není postavena na nostalgii „Hughes stále nahrává skvělá rocková alba se současným zvukem a obklopuje se takovými jmény, jako jsou Chad Smith a Dave Navarro z Red Hot Chili Peppers, Jerry Cantrell z Alice In Chains nebo Doug Aldrich z Whitesnake,“ doplňuje Neumann a připomíná i Hughesův další projekt Black Country Communion, kde spojil své síly s kytaristou Joe Bonamassou a bubeníkem Jasonem Bonhamem.  

Vstupenky jsou v předprodejních sítích Ticketportal a Ticketstream.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

MeetFactory nabízí i další akce

Místo konání: MeetFactory

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!