Divadlo na Šantovce představilo předplatné na jaro 2017. Nabídne herecké osobnosti i známé tituly

Divadlo na Šantovce představilo předplatné na jaro 2017. Nabídne herecké osobnosti i známé tituly 

Olomoucké Divadlo na Šantovce, jehož scéna nedávno oslavila třetí narozeniny, sází především na ambiciózní dramaturgii a moderní a pohodlné prostředí. V předplatném na jaro 2017 nabízí celkem deset představení, v nichž se objeví spousta hereckých osobností, jako jsou Ivan Trojan, Ivana Chýlková, Hana Maciuchová či Milan Lasica.

Inscenace jsou rozděleny do skupin A a B. V každé z nich se nachází celkem pět představení, přičemž všechna vyčnívají svou pestrostí a originalitou. Diváci se mohou těšit jak na komediální žánry, tak na tituly se silnými tématy, nápaditou režii a zážitek ze skvělých hereckých výkonů.

„Chceme, aby z námi vybraného repertoáru vyzařovala atraktivita a příslib těch nejlepších divadelních zážitků po boku nejlepších hereckých osobností,“ uvedla v tiskové zprávě dramaturgyně Divadla na Šantovce Lenka Jorníčková.

Na předplatitele skupiny A čekají Deštivé dny s Richardem Krajčem, dále pak Cry Baby Cry (Švandovo divadlo), 4000 dnů (Divadlo Ungelt) či Pro tebe cokoliv (Divadlo Kalich). Pomyslným vrcholem této kategorie bude představení Dealer´s choice. V něm exceluje pánský soubor z pražského Dejvického divadla v čele s Hynkem Čermákem a Ivanem Trojanem. Celá inscenace se odehrává v jedné londýnské restauraci, ve které se každou neděli setkávají její zaměstnanci u partičky pokeru. Jednoho dne se v podniku objeví záhadný muž, jenž rozehraje zajímavou partii, ve které zdaleka nepůjde jen o karty.

Ve skupině B bude nezapomenutelným zážitkem inscenace Štúdia L&S s názvem Staří Mistři. V ní si Martin Huba a Milan Lasica zahrají potomky slavné divadelní rodiny, kteří se nemají příliš v lásce. Jejich peněženky však zejí prázdnotou, a tak jim nezbude nic jiného, než si společně zahrát v jedné divadelní hře. Dále se diváci mohou těšit na 4 sestry Studia DVA, Iluze Divadelního spolku Kašpar, z Příbrami přijede Divadlo Antonína Dvořáka se svou hrou Hrdý Budžes a z Prahy zase Divadlo Bez zábradlí, které se předvede s inscenací Mnoho povyku pro nic s herci Lucií Benešovou, Romanech Zachem, Veronikou Žilkovou či Danou Morávkovou.

Prodej předplatného startuje už 21. listopadu a skončí o měsíc a půl později, 6. ledna 2017. Zájemci si budou moci vybrat ze dvou cenově rozlišných pásem v rozmezí od 3300 Kč do 3700 Kč. „K nákupu navíc jako bonus získají poukázku do restaurace Lobster Family Restaurant v hodnotě necelých 600 Kč,“ informovala Lenka Jorníčková.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Divadlo na Šantovce

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!