World of Tanks: porážejte nepřátele s příručkou velitele

World of Tanks: porážejte nepřátele s příručkou velitele 80%

Hra World of Tanks se stala doslova světovým fenoménem a její obliba stále vzrůstá. Není se čemu divit, snad každý kluk snil o tom, že bude jednou řídit tank a zde může dokonce bojovat. World of Tanks však není jen o tom, protože dokáže nadchnout i ženské pohlaví, a tisíce holek, žen, slečen hrajících „wotko“ jsou toho příkladem. Tom Hatfield v Příručce velitele hry World of Tanks radí začínajícím i ostříleným hráčům ohledně taktiky, manévrování. Najdete zde i tipy pro jednotlivé herní mapy a další triky, které jistě během porážení nepřátel oceníte.

Člověk si může říct, co je asi tak zajímavé na knize, která je manuál k počítačové hře. Nemusíte být milovníkem hry ani tanků a určitě oceníte nádherné kresby přímo z herních bitev a historické fotografie. Publikace World of Tanks - příručka velitele totiž kromě rad týkajících se samotného hraní poskytuje také informace z historie tanků a samozřejmě i hry WoT.

World of Tanks - příručka velitele

Knihu můžete brát jako procházku po herním prostředí, seznámí vás se všemi možnostmi, ukáže vám, co vše je ve hře dovoleno, co hra umožňuje a jak z toho vytěžit, co největší potenciál. Pokud jste začátečníky a v prostředí se ještě nevyznáte, pak je tento začátek určen právě pro vás. Dozvíte se zde všechny důležité i nutné a zajímavé doplňující informace. Téměř krok po kroku vás autor provede tím, co vše hra umí.

Knihu můžete považovat za souhrn mé čtyřleté herní kariéry. Doplnil jsem ji také informacemi od svých přátel, kteří se účastní profesionálních zápasů na vysokých úrovních.

Pokud už se v herním prostoru trochu vyznáte, úvod klidně přeskočte a začněte studovat tu zajímavější část. Tu část, na kterou všichni čekáme. Přes třicet stránek zde Tom Hatfield věnuje taktice. Představuje zde jednotlivé typy tanků a možnosti, jak s nimi hrát. Předkládá jejich klady a zápory a vše ilustruje úžasnými ilustracemi. Naleznete zde taktiky podle úrovní, podle typu bitvy či podle mapy.

World of tanks - příručka velitele

Poslední „kapitoly“ už jsou spíše doplněním předchozích informací, nicméně to neznamená, že by jim čtenář neměl věnovat pozornost. Potkáte zde spoustu zajímavostí. Autor vás provede jednotlivými vývojovými technologickými stromy, po kterých můžete ve hře stoupat na vyšší úrovně. Tyto stromy rozděluje podle zemí, takže získáte přehled o tom, jaké tanky se zde objevují. Jako na talíři servíruje všechny úrovně a typy tanků a vy se tak jednoduše můžete rozhodnout za jaký „tým“ budete bojovat.

I když to tak ze začátku nevypadá, posádka představuje jeden z nejdůležitějších parametrů vašeho vozidla.

World of Tanks - příručka pro velitele je skvělá kniha, kterou ocení zřejmě jen hráči nebo zapálení milovníci války. Nicméně se jedná o kvalitně zpracovanou publikaci, plnou zajímavých a praktických informací a rad zkušeného hráče. Velký počet ilustrací a příjemné grafické zpracování přináší čtenáři pocit, že listuje skutečným manuálem ke hře. Stránky jsou strukturovány přehledně, neobsahují příliš velké hromady textu, takže pokud po ní sáhnete jen kvůli určitým informacím, zajisté je díky jednoduché skladbě a rozmístění prvků najdete.

World of tanks - příručka velitele

Tento „manuál“ by měl mít každý, kdo to s World of Tanks myslí vážně! Nemusíte ji přečíst od začátku do konce, zleva doprava. Stránky přeskakujte, přečtěte si nejprve konec pak začátek, anebo jen jednu stránku - i tak se vám kniha zalíbí a budete chtít zjistit víc. A hlavně, a to je nejdůležitější, budete hned chtít teoretické znalosti převést do praxe. Takže vzhůru do boje a dobrou mušku přeji! 

Názor informuji.cz: 80%

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!