David Kraus na chvíli opustí televizní obrazovky, chystá koncert na Letné

David Kraus na chvíli opustí televizní obrazovky, chystá koncert na Letné 

Zpěvák David Kraus si letos prošel soutěžemi Tvoje tvář má známý hlas či Pevnost Boyard, objevil se i v prvním dílu pořadu Hvězdná party. Ke konci roku si ale pro svoje fanoušky připravil ještě jedno překvapení. Společně se svou kapelou chystá koncert v Letenském zámečku, který se bude konat v sobotu 19. listopadu.

Zvu vás na koncert tam, kde to mám nejradši a kde jsem vyrostl. Bude to takový letenský rodinný mejdan, ale je tam dost vysoký nájem, takže musíme prodávat lístky. Jinak bych na Letné hrál klidně zadarmo,“ uvedl zpěvák na svém facebookovém profilu. Vstupenky na koncert, který se odehraje v krásných prostorách Letenského zámečku seženete v internetovém předprodeji za 300 korun za kus. 

David Kraus dříve hrál s kapelou Laura a její tygři. Už několik let vystupuje v show svého otce Jana Krause. Na svém kontě má dvě studiové desky. Poslední album s názvem Cukrárna vydal roku 2011. Fanouškům jsou bezesporu známé i jeho singly jako Zuzano, Alternativa či The Horizons. Nazpíval také ústřední píseň k filmu Účastníci zájezdu Nevinná. Kromě toho se věnuje i herectví. Diváci ho mohli spatřit v pohádce Královský slib nebo seriálech Vyprávěj nebo Vraždy v kruhu.

Širší veřejnost přesvědčil o svých pěveckých kvalitách v populární show televize Nova Tvoje tvář má známý hlas, v níž se převtělil za Davida Bowieho, Adele či německou kapelu Rammstein. V současné době ho mohou vidět návštěvníci Hudebního divadla Karlín, kde ztvárňuje roli v novém muzikálu Bonnie & Clyde. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Letenské sady nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Letenské sady

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!