Energičtí Twenty One Pilots ovládli po Lucerna Music Baru i nacpanou Tipsport arénu

Energičtí Twenty One Pilots ovládli po Lucerna Music Baru i nacpanou Tipsport arénu

Populární americké duo Twenty One Pilots se v rámci svého turné EMØTIØNAL RØADSHØW zastavilo také v české metropoli, kam se vrátilo devět měsíců od koncertu v Lucerna Music Baru. Tentokrát se návštěvníkům představilo ve větších prostorách, s novou show i songy. A opět bylo nejen co poslouchat, ale také na co se dívat.

hodnoceno 26x
Líbí? Pošlete to dál...

Show totiž předvedli Twenty One Pilots skutečně špičkovou a fanoušky dostávali do varu již od prvních tónů. Nestává se často, že by interpret, který odehraje svůj první český koncert v Lucerna Music Baru, po pár měsících naplnil i několikanásobně větší prostory Tipsport arény. Twenty One Pilots to však v pátek 4. listopadu zvládli, a navíc návštěvníky o nic neochudili. Skvělou práci odvedl také předskokan kapely, irský hudebník Bry. 

CELÝ REPORT: Twenty One Pilots naplnili očekávání. V Praze předvedli strhující hudební show

Další náhodné fotky z galerie...

Energičtí Twenty One Pilots ovládli po Lucerna Music Baru i nacpanou Tipsport arénu Energičtí Twenty One Pilots ovládli po Lucerna Music Baru i nacpanou Tipsport arénu Energičtí Twenty One Pilots ovládli po Lucerna Music Baru i nacpanou Tipsport arénu Energičtí Twenty One Pilots ovládli po Lucerna Music Baru i nacpanou Tipsport arénu

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...