Apocalyptica přidává druhý pražský koncert. První je již vyprodaný

Apocalyptica přidává druhý pražský koncert. První je již vyprodaný 

Finská hudební kapela Apocalyptica slaví jubilejních dvacet let od vydání přelomového alba Plays Metallica By Four Cellos. Při této příležitosti vyrazí v únoru na evropské turné, během něhož navštíví také Českou republiku. Zde odehraje koncerty ve Zlíně a Praze, kde zahraje pro velký zájem fanoušků hned dvakrát.

Apocalyptica totiž první pražský koncert, který se uskuteční 11. února ve Foru Karlín, vyprodala během několika měsíců. Proto se rozhodla potěšit fanoušky, na které lístky nezbyly, ještě jednou pražskou show, jež se uskuteční na stejném místě hned následující den. Po Praze navštíví kapela německá a polská města, aby se 19. února vrátila opět do České republiky, kde svou show v Kongresovém centru potěší i zlínské publikum.

Turné s názvem 20 Years Of ‚Plays Metallica By Four Cellos‘ nese podtitul „A Live Performance By Four Cellos Of The Entire Album And More Metallica Classic“. Koncerty jsou určené k sezení, proto je kapacita značně omezená. Vstupenky na druhý pražský koncert i poslední desítky lístků na show ve Zlíně jsou k dispozici v internetovém předprodeji.

Deska Plays Metallica By Four Cellos vyšla v roce 1996 jako debutové album dosud neznámé kapely Apocalyptica. Kromě turné oslavila skupina dvacáté narozeniny této přelomové nahrávky speciální reedicí, která vyšla 22. července 2016 jako  remasterované album s třemi bonusovými skladbami, které nebyly dosud vydané. Jedná se o nahrávky písní Battery, Nothing Else Matters a Seek & Destroy

Termíny českých koncertů:

  • 11. února - Praha /Forum Karlín/ 
  • 12. února - Praha /Forum Karlín/ 
  • 19. února - Zlín /Kongresové centrum/ 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!