#nevynechas není žádný obyčejný hashtag. Jmenuje se tak v pořadí již čtvrté vydané album kapely Gate Crasher

#nevynechas není žádný obyčejný hashtag. Jmenuje se tak v pořadí již čtvrté vydané album kapely Gate Crasher 

Jak tomu při narozeninách bývá, oslavenec dostává dárek. A tak si skupina Gate Crasher letos ke svému 10. výročí nadělila novou desku. Ta dostala poněkud nezvyklé jméno #nevynechas. Tři z jejích songů si můžete na oficiálním Youtube kanálu Crasherů poslechnout již teď.

Křest desky proběhl na brněnské Flédě před pár týdny. Může se pyšnit takovými i kmotry jako zpěvákem Yettym ze skupiny Morčata na útěku nebo Tomášem Hrbáčkem z Harleje. Ti mohli klukům z Gate Crasher rovnou potřást rukou ještě jednou. Vydání čtvrtého alba si totiž kapela nadělila k 10. narozeninám. 

Deska tak symbolicky obsahuje 10 nových písní, mezi které můžeme řadit již zveřejněné singly Večírek, Nikdy nedospějem a Fake. Stejně jako předešlé album Bitterfly z roku 2012 je veškerý repertoár z #nevynechas v češtině.

„Ke každé nové desce se toho vždy spoustu nakecá. Jak je tvrdá, rychlá a skvělá. Myslím, že není třeba nic říkat. Daleko lepší bude, když si ji každý sám poslechne a my jen doufáme a věříme, že se bude líbit. Pro mě osobně je to nejlepší deska, kterou jsme zatím natočili,” popisuje frontman Ondra Novák.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Fléda nabízí i další akce

Místo konání: Fléda

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!