V neděli dorazí do Prahy písničkář Passenger. Přiveze s sebou novou desku

V neděli dorazí do Prahy písničkář Passenger. Přiveze s sebou novou desku   

Michael David Rosenberg, známější spíše pod pseudonymem Passenger, nedávno vydal své sedmé studiové album. Desku s názvem Young as the Morning Old as the Sea vyjíždí propagovat na turné, během něhož zavítá také do České republiky.

Nová deska Young as the Morning, Old as the Sea vyšla 23. září. Passenger písně na ni nahrával ve studiích po celém světě – v Austrálii, na Novém Zélandě i v rodné Británii. „Byla to úžasná cesta. Měl jsem to potěšení pracovat s těmi nejfantastičtějšími lidmi v některých úžasných částech světa a opravdu si myslím, že je to zatím má nejlepší práce,“ říká anglický hudebník.

Album obsahuje deset nových skladeb, deluxe verze pak nabízí navíc šest akustických verzí písní, které se objevují na základní desce. Fanouškům jsou již jistě známé první singly z desky, písně Somebody’s Love či Anywhere. I na ně se mohou těšit návštěvníci pražského koncertu. Ten se uskuteční 2. října ve Velkém sále Lucerny.

Passenger se naposledy představil českému publiku o prázdninách na hudebním festivalu Colours of Ostrava, kde zaznamenal obrovský úspěch. Na největší festivalovou scénu v České republice vystoupil jen sám se svou kytarou. A i tak ji dokázal zaplnit do posledního místečka. Do Prahy dorazí ale se svou kapelou, tudíž se mohou i návštěvníci ostravského festivalu těšit na nový zážitek.

Passenger se proslavil především singlem Let Her Go, který se dostal na vrcholy hudebních žebříčků v mnoha zemích světa. Na první místo dosáhl třeba v Rakousku, Austrálii, Belgii, Dánsku, Finsku i v České republice. Píseň byla zveřejněna v červenci roku 2012 jako druhá vlašťovka z třetího alba All the Little Lights. Nominována byla na nejlepší britský singl v populárních Brit Awards. 

Vstupenky na koncert jsou stále k dispozici v internetovém předprodeji. Lístek seženete za 750 korun. Jako předskokan se již v neděli představí Gregory Alan Isakov, zpěvák a textař původem z Johannesburgu. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna - Velký sál nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!