Pražský You Fest nabídl Spirita, Slzu, Calltu i oblíbené youtubery

Pražský You Fest nabídl Spirita, Slzu, Calltu i oblíbené youtubery

První ročník festivalu Vodafone You Fest nabídl návštěvníkům v sobotu 17. září nejen bohatý doprovodný program, ale také setkání s youtubery, velkou gaming zónu, pestrou nabídku jídla z různých koutů světa a zábavu na celé odpoledne pro děti i dospělé.

hodnoceno 7x
Líbí? Pošlete to dál...

LipoLipo

Na hudební stagi návštěvníky potěšili třeba písničkáři Sebastian a Pavel Callta, rappeři Lipo a Majk Spirit i kapely Slza, Light & Love či ATMO music. Sestavu pak doplnily objevy z talentových soutěží – třeba Štěpán Urban, Martin Harich a Monika Bagárová. Youtuberskou scénu zde reprezentovali třeba NejFake, Fallenka, Martin Rota či Dee Thane. Na jejich autogramy čekali fanoušci i hodinové fronty. Populární Ben Cristovao pak návštěvníkům nejen zazpíval, ale předvedl jim i ukázky bojových sportů.

Festival odstartoval v sobotu jedenáctou hodinou dopolední. Velký zájem o něj dokazovala obrovská fronta, kterou si museli návštěvníci vystát, než se vůbec dostali do areálu. Do Průmyslového paláce na holešovickém Výstavišti dorazilo více než šest tisíc lidí. 

Další náhodné fotky z galerie...

SlzaMonika Bagárová SlzaBen Cristovao a Barbaři

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...