Green Day konečně zahrají znovu v Praze! Dovezou novou desku i starší hity

Green Day konečně zahrají znovu v Praze! Dovezou novou desku i starší hity  

Po dlouhých sedmi letech se do České republiky vrátí americká kapela Green Day, která nedávno potěšila své fanoušky novými singly Revolution Radio a Bang Bang. Spolu s nimi oznámila také vydání nové desky a nyní zveřejnila i termíny rozsáhlého turné, během něhož nové písně představí svým fanouškům živě. A naštěstí mezi termíny nechybí ani zastávka v Praze.

Do české metropole zavítají rockeři z Green Day 22. ledna 2017, kdy vystoupí v pražské Tipsport Aréně. Jelikož se jedná o poměrně menší halu, je dost pravděpodobné, že o vstupenky bude velký boj. Trio, které brzy oslaví své třicáté narozeniny, je totiž podle prvních vlaštovek z alba opět ve skvělé formě a fanoušci se tak mohou těšit na skutečně podařený hudební punkrockový večer. Vstupenky budou k zakoupení v internetovém předprodeji od 16. září.

Nové album kapely Green Day vyjde 7. října a půjde již o její dvanácté studiové album. “Svět samozřejmě ztratil svoji kolektivní povahu... a já, Mike a Tré jsme také ztracené duše. Deska Revolution Radio se stane tím důvodem, aby se všechny ztracené duše daly dohromady...tančily spolu...zpívaly spolu... a především našly jedna druhou. Na tomto poselství byli a jsou Green Day od začátku založeni,” vysvětluje význam desky frontman Billie Joe Armstrong.   

Jako předkapela dorazí spolu s Green Day do Tipsport Arény také The Interrupters, ska-punková partička v Los Angelese, v jejíž čele stojí zpěvačka Aimee Interrupter, kterou doprovází její bratři Kevin, Justin a Jess. V Praze představí své nové album Say It Out Loud.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Sportovní hala Fortuna nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!