Do Prahy zavítají britští The Wedding Present. Dorazí i s novou deskou

Do Prahy zavítají britští The Wedding Present. Dorazí i s novou deskou  

Britská indie rocková kapela The Wedding Present, která má na svém kontě již přes 40 hitových singlů, dorazí zahrát pro své pražské fanoušky. S sebou doveze zbrusu novou desku nazvanou Going, Going…, která vyjde 2. září.

The Wedding Present působí na hudební scéně již od roku 1985. Pozornost na sebe upoutali již svým debutovým albem George Best, které vyšlo roku 1987 u labelu Reception Records. Jejich hudba se již od počátků vyznačovala především hořkosladkými, upřímnými písněmi. Na svém kontě má kapela dosud osm studiových alb. Deváté vyjde na začátku září.

Novou desku vyjedou The Wedding Present propagovat na rozsáhlé evropské turné. Během koncertů se mohou návštěvníci těšit skoro na devadesátiminutovou show plnou nejen nových písní, ale také starších hitů. Koncertní šňůra odstartuje 13. října v belgickém Bruselu. Turné pak zakončí vystoupení v londýnské hale  O2 Academy Islington 10. prosince.

V rámci turné zavítá kapela také do Prahy, a to do Klubu 007 na Strahově. Návštěvníci se mohou na koncert těšit 20. října. Spolu s The Wedding Present dorazí do klubu také portlandská rock’n’rollová kapela Summer Cannibals.

Vstupenky jsou k zakoupení v internetovém předprodeji za cenu 213 korun. V den koncertu se cena vstupenky vyšplhá na 250 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci: ,

Místo konání: Klub 007

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!