Damian Marley vystoupí poprvé v Praze. Největší reggae párty rozjede již příští týden

Damian Marley vystoupí poprvé v Praze. Největší reggae párty rozjede již příští týden  

Na konci prázdnin se mohou všichni fanoušci reggae těšit na koncert Damiana Marleyho, několikanásobného držitele Grammy a nejmladšího syna legendárního Boba Marleyho. Ten vystoupí v Praze spolu s několika dalšími hosty, které se postarají o závěrečnou afterparty.

Damian Marley dorazí do Prahy v pondělí 29. srpna, kdy vystoupí ve Velkém sále Lucerny. Na své si přijdou všichni milovníci reggae, dancehallu i urban music. Těšit se mohou na Damianův originální hlas i pořádnou energickou show. Během koncertu se pravděpodobně dočkají fanoušci i zbrusu nových songů, Marley totiž plánuje na podzim vydání nového alba s názvem Stony Hill. Vyjít má 28. října a populární Jamajčan si ji z velké části i sám produkuje.

Fanoušci již jistě znají první singl z chystané desky Nail Pon Cross, která rozvířila vzrušené diskuze. Marley totiž v písni upozorňuje na unáhlené odsuzování lidí na základě jejich původu, barvy pleti či sociálnímu postavení. Se zpěvákem tak ve videoklipu vystupují třeba mladí Afroameričané, mexičtí imigranti, muslimové i policie z Los Angeles. „Nepřehráváme si scénu ukřižování Krista, ale ukazujeme ukřižování mnoha jiných,“ vysvětluje.

Marleyho během jeho premiérového českého koncertu doprovodí ještě několik dalších hudebníků. Jako předskokan vystoupí během společného setu Sista Carmen, Ucee a Fyah Son Bantu, který při této příležitosti představí svou debutovou desku. Po koncertu hlavní hvězdy pak bude následovat i oficiální afterparty, která se uskuteční ve vedlejším Lucerna Music Baru. Zde se návštěvníci dočkají třeba francouzského DJe Damaslistika, pražské dancehallové party Roccaflex Crew i dalších překvapení.

Vstupenky na koncert jsou stále k dispozici v internetových předprodejích. Zájemci je mohou zakoupit za 990 korun. Koncert odstartuje již sedmou hodinou večerní, koncert Damiana pak v devět hodin. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna - Velký sál nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna - Velký sál

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!