Asaf Avidan se po dvou letech vrací do Prahy. Chystá turné Into the Labyrinth

Asaf Avidan se po dvou letech vrací do Prahy. Chystá turné Into the Labyrinth 

Izraelský hudebník Asaf Avidan se po dvou letech vrátí zpět do České republiky. V roce 2013 okouzlil publikum na festivalu Colours of Ostrava. O rok později pak nadchl pražské fanoušky ve Foru Karlín. Nyní se v rámci turné Into the Labyrinth představí v MeetFactory.

Asaf Avidan se do Prahy vrátí sám, doprovodí ho jen jeho neodmyslitelná kytara a unikátní hlas plný emocí. Izraelský hudebník má za sebou velké mezinárodní úspěchy, získal platinové album a na svém kontě má vyprodané koncerty po celém světě. Vystupoval jako headliner na prestižních festivalech a jeho vystoupení jsou vždy následovány pochvalnými recenzemi. Ve své tvorbě se zaměřuje především na texty, melodie a nezaměnitelný pěvecký projev.

Rodák z Jeruzaléma se stal zakladatelem a frontmanem kapely Asaf Avidan & The Mojos, která na sebe upozornila platinovými a zlatými alby The Reconing, Poor Boy/Lucky Man a Through The Gale. Skupina se stala jednou z nejpopulárnějších izraelských formací, proto bylo velkým překvapením, když v roce 2011 Asaf Avidan oznámil, že se vydává na sólovou dráhu. Jeho kariéru neuvěřitelným způsobem nastartoval taneční remix jeho písničky One Day/ Reckoning Song, o který se postaral německý DJ Wankelmut. Píseň se dostala na vrcholy hudebních žebříčků ve 14 zemích a stala se jednou z neprodávanějších skladeb roku 2012.

Ač z něj udělal populární remix světovou hvězdu, zpěvák tvrdí, že vyšel proti jeho vůli. První sólovou desku pak vydal v roce 2012 s názvem Different Pulses. Minulý rok pak potěšil své fanoušky druhou studiovou nahrávkou Gold Shadow. I písně z této desky představí Asaf Avidan během svého pražského koncertu, který se uskuteční v rámci turné Into the Labyrinth. Pražský klub MeetFactory navštíví 18. listopadu.

Vstupenky jsou k dispozici v internetových předprodejích za 790 korun. Na místě si pak návštěvníci ještě o sto korun připlatí. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

MeetFactory nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: MeetFactory

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!