Soutěž o vstupenky na Hip Hop Kemp. Chcete si užít Method Mana, Redmana i Machine Gun Kelly úplně zadarmo?

Soutěž o vstupenky na Hip Hop Kemp. Chcete si užít Method Mana, Redmana i Machine Gun Kelly úplně zadarmo?  

Hip Hop Kemp letos slaví své 15. narozeniny! A vy se na tuto největší hiphopovou akci ve střední a východní Evropě a festival, kterého televize CNN zařadila mezi 50 nejlepších festivalů planety, můžete podívat úplně zadarmo!

Method Man, Redman, Machine Gun Kelly, A Special Sean Price Tribute, Pete Rock & CL Smooth, Anderson .Paak, A-F-R-O či Kontrafakt. Na tato a další jména se mohou těšit návštěvníci letošního Hip Hop Kempu, který odstartuje již za necelý týden ve Festivalparku v Hradci Králové. Celkem se mohou fanoušci těšit na osm pódií, 96 hodin hip hopové muziky i na pět set hudebních interpretů z Česka i ze zahraničí.

Hip Hop Kemp oficiálně odstartuje ve čtvrtek 18. srpna. Warm up párty však první návštěvníky rozehřeje již den předem. Vstupenku na všechny tři festivalové dny seženete v současné době za 1 900 korun. Nebo můžete zkusit štěstí v naší soutěži a podívat se i s doprovodem na festival úplně zdarma!

Soutěžní otázka: Jak se jmenují členové populárního hiphopového uskupení Kontrafakt, které nechybělo ani na jednom ročníku Hip Hop Kempu?

Správné odpovědi posílejte na email soutez@informuji.cz do pondělí 15. srpna do 14 hodin. Z došlých odpovědí vylosujeme jednoho výherce, který se na festival i s doprovodem podívá zdarma.

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci s ní.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!